Evenimentul Zilei > Politica > Deputatul Mircia Muntean s-a înscris în PSD
Deputatul Mircia Muntean s-a înscris în PSD

Deputatul Mircia Muntean s-a înscris în PSD

Deputatul independent Mircia Muntean a anunțat că s-a înscris în PSD şi va adera la grupul social-democrat din Camera Deputaţilor, renunţând la demersurile sale de a reveni în PDL, partid din rândurile căruia a fost exclus în urmă cu aproape un an şi jumătate, scrie Agerpres.

'Am avut o foarte bună colaborare cu PDL, am obţinut cele mai bune scoruri atunci când am putut să o facem, când am avut putere de decizie la nivelul organizaţiei locale şi judeţene. Am fost exclus de aproape un an şi jumătate din rândurile PDL.

Sunt de un an şi jumătate deputat independent, iar speranţa mea s-a năruit ieri, când liderii PDL din judeţul Hunedoara au semnat colaborarea cu PNL din care plecasem în urmă cu cinci ani de zile, speţă cu preşedintele Moloţ (Mircea Moloţ – n.r.) (…), şi au trecut în protocolul de colaborare obligativitatea de a nu mă reprimi în PDL. În situaţia aceasta căile au fost închise şi PSD mi-a întins o mână, acordându-mi funcţia de preşedinte la nivelul municipiului Deva. Deci, da, m-am înscris în PSD şi voi anunţa în plen aderarea la grupul social-democrat', a afirmat Mircia Muntean.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: