Evenimentul Zilei > Politica > BOMBA în PSD! Un renumit DEPUTAT a fost acuzat de VIOL – Breaking News
BOMBA în PSD! Un renumit DEPUTAT a fost acuzat de VIOL – Breaking News

BOMBA în PSD! Un renumit DEPUTAT a fost acuzat de VIOL – Breaking News

În cursul zilei de joi, mascații și procurorii DNA au avut o misiune dificilă. Aceștia au efectuat percheziții domiciliare la locuința și firma la care este acționar un renumit deputat PSD.

Este vorba de Cătălin Rădulescu, cunoscut și ca deputatul „Mitralieră”.

Anchetatorii speră să obțină mai multe documente privind licitații publice pentru contracte de asfaltare a drumurilor, la care ar fi participat firma controlată de deputat. Cu toate acestea, Cătălin Rădulescu se dă victima unui război politic, spunând că știa încă de vineri de percheziții. La fel, s-a considerat o victimă politică și când o tânără l-a acuzat că ar fi violat-o. Potrivit curentul.info, la capitolul credibilitate contribuie decisiv și faptul că sora lui, creatoarea de modă Mirela Rădulescu, a fost reținută în 2012, pentru trafic de droguri.

Deputatul PSD crede că DNA a primit un ordin politic, de undeva, din zona Argeșului, scrie Gazeta de Cluj. „Știu exact ce s-a pus la cale și de către cine, chiar de vineri. Ei s-au dus acolo cu presa, a fost totul aranjat, știam de vineri că vor fi o mulțime de acțiuni împotriva mea. Nu vreau să comentez pentru că nu ar fi bine, până la urmă verifică o companie. Eu sunt unul dintre patroni, dar este un alt administrator, eu nu am administrat compania și habar nu am ce se întâmplă în această companie”, a declarat deputatul „Mitralieră”.

Mai mult, Rădulescu susține că administratorul firmei sale este chiar fratele său, care a fost chemat la acțiunea anchetatorilor.
„De ce să îmi fie teamă? Nu mi-e teamă, să le fie teamă altora de ce pot eu să spun. Sunt medic de profesie și toată viața mea am fost în slujba oamenilor. Nu îmi fac niciun fel de problemă”, a mai precizat deputatul. Întrebat de unde crede că vin amenințările la adresa sa, el a spus: „Amenințările pot veni din zona județului Argeș, știți cum este acest județ (…) Suntem într-o țară în care totul se face la comandă politică”, mai scrie Gazeta de Cluj.

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost acuzat de viol, de către o fost angajată, care a declarat polițiștilor că politicianul a dus-o într-un hotel din Sibiu, unde a vrut să o violeze și să o supună la perversiuni. Deputatul PSD a negat categoric toate acuzațiile, spunând că de fapt, tânăra face parte dintr-un plan elaborat de a-l compromite politic.

„Eu am făcut plângere împotriva acestei individe, trimise la noi în sediu. Era angajată la noi în companie! Trimisă de oamenii PDL-ului! Înțelegi? Ca să facă ce-a făcut! E o mizerie politică! Această mizerie la care, după 20 de ani, se pretează indivizii ăștia, care nu mai au nici un Dumnezeu! Asta va plăti! Și ea, și toată lumea! Noi vom afla de unde a venit ea! Noi lucrăm acum, în paralel cu poliția, să vedem de unde a venit! Vom avea informații, inclusiv de la PDL, cum am aflat și acum o lună, când Inspectoratul Teritorial al Muncii a trimis-o pe una care ne-a reclamat că lucrează la negru la noi și ea era amanta unuia de la PDL! Am aflat exact cine este individa, avem proces împotriva ei și așa mai departe… Ei încearcă în continuare să facă la fel, n-au cum să mă agațe pe mine cu nimic, săracii de ei…“, a declarat politicianul în presa locală.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: