Evenimentul Zilei > Politica > Deputat ALDE: „Mai mulți colegi au avut discuții cu Grindeanu și Ponta”
Deputat ALDE: „Mai mulți colegi au avut discuții cu Grindeanu și Ponta”

Deputat ALDE: „Mai mulți colegi au avut discuții cu Grindeanu și Ponta”

Deputatul ALDE, Remus Borza, a declarat, astăzi, că nu i s-a propus nicio funcție din partea premierului Sorin Grindeanu pentru a vota împotriva moțiunii de cenzură. De asemenea, el a precizat că mai mulți colegi de partid au discutat cu Victor Ponta și Sorin Grindeanu.

Borza a mai precizat, la Antena 3, că nu a votat moțiunea de cenzură, deoarece „Guvernul Grindeanu a performat”. El a adăugat că ia în calcul demisia din ALDE, dar că până la excluderea din partid mai este „cale lungă”.

„N-a existat o astfel de propunere din partea premierului Grindeanu de a ocupa un portofoliu și nici nu am cerut. A existat o singură întâlnire (cu Victor Ponta și Sorin Grindeanu – n.r). Mai mulți colegi din ALDE au avut discuții cu premierul Grindeanu și cu Victor Ponta”, a spus deputatul ALDE.

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, ieri, că va propune demiterea deputatului Remus Borza din partid, după ce acesta a votat împotriva moțiunii de cenzură. Tăriceanu a mai precizat că Borza le-ar fi spus spus altor colegi că a purtat discuții cu premierul Grindeanu, iar acesta i-ar fi oferit un portofoliu de ministru.

„Domnul Remus Borza, cu o candoare de neimaginat, le-a spus unor colegi ca s-a dus la discutii cu Grindeanu”, a spus Tăriceanu. De asemenea, președintele Senatului a precizat că Grindeanu i-ar fi oferit deputatului Remus Borza Ministerul Energiei.

„L-am întrebat: cine te-a pus pe lista parlamentară de ai ajuns deputat, domnul Grindeanu cumva?”, a subliniat Tăriceanu.