Una dintre cele mai dragi amintiri ale fostei vedete de la Realitatea Tv este legată de Adrian Năstase, fost lider al PSD şi fost prim-ministru al României.

Astfel, la 23 de ani, când era reporter în cadrul unui proiect TV online, Denise Rifai a primit şansa de a realiza un interviu cu social-democratul.

„Eram la un post de radio de muzică rock. Nici nu vreau să zic ce salariu am avut prima dată… Viața așa a fost.

Radioul respectiv a fost cumpărat de Adevărul, pe vremea când trăia Dinu Patriciu, și aveau un proiect de tv online și m-au luat acolo.

Eram eu – un singur reporter – și foarte mulți șefi, oameni foarte deștepți. Prima oară a venit Adrian Năstase.

Am leșinat. Mi-am zis: cum să-i iau eu interviu lui Adrian Năstase?! Aveam vreo 23 ani. Acolo am învățat meserie foarte multă.

După câteva luni de teren, au apărut ofertele de la televiziuni. Apoi am rămas doar la un post de televiziune”, a declarat Denise Rifai la Kanal D.

În martie, Denise Rifai îşi anunța plecarea de la Realitatea Plus din cauza anumitor diferenţe de opinie pe care le-a avut cu cei din conducere.

După o activitate de nouă ani în cadrul trustului, ea îşi dădea demisia, iar în prezent încă nu a fost implicată în alt proiect de televiziune.

Denise Rifai a luat o pauză. Norocul meu a fost că s-a întâmplat acum. E doar o pauză, nu ai cum să ai atâta treabă cât am eu și să nu te întorci în televiziune”, i-a spus Denise Rifai moderatoarei Teo Trandafir.

În aceeaşi emisiune de la Kanal D, bruneta a şi schiţat cum ar putea arăta un viitor proiect în televiziunea românească:

„Aș vrea să fie la fel. Câteodată drumurile astea în viață, editorial vorbind, încep să se desprindă. Am zis să mă opresc puțin să fiu eu înapoi. O emisiune în care să vedem toate laturile pe care le au politicienii, dacă sunt buni dansatori. Să vedem ce talente au. Ar fi o treabă, nu?”

Foto: Denise Rifai şi Adrian Năstase s-au intersectat în urmă cu mulţi ani.