Evenimentul Zilei > Actualitate > Denis copilul-problemă i-a speriat și pe saudiți
Denis copilul-problemă i-a speriat și pe saudiți

Denis copilul-problemă i-a speriat și pe saudiți

Transferul lui Alibec în Arabia Saudită a intrat în impas, după ce oficialii clubului Al Shabab au aflat că atacantul este indisciplinat și a fost trecut pe linie moartă de FCSB

Transferul lui Denis Alibec la gruparea saudită Al Shabab întârzie să se parafeze, deși Gigi Becali anunțase că mutarea este ca și realizată. Atacantul în vârstă de 27 de ani așteaptă să primească „undă verde” din partea oficialilor formației antrenate de Marius Șumudică, dar lucrurile s-au împotmolit în momentul în care saudiții au descoperit că Alibec este un generator de probleme.

Vârful a avut un ultim sezon dezastruos la FCSB și a marcat un singur gol în Liga I Betano. Fotbalistul a fost accidentat sau exilat, iar când a jucat a dat impresia că și-a pierdut pofta de joc.

„Șansele sunt destul de mici”

De mai multe ori, Gigi Becali a anunțat că Alibec este o cauză pierdută, dar pe de altă parte i-a transmis lui Nicolae Dică să nu-l sară din schemă, pentru că vrea să-l vândă la un preț decent. În această vară, finanțatorul de la FCSB a ajuns la un acord cu oficialii de la Al Shabab, și urma să încaseze 1,7 milioane de euro. Acum, după cum recunoaște chiar Marius Șumudică, afacerea nu mai este sigură.

„Sunt în discuții pentru Denis Alibec în continuare. Eu lucrez, dar șansele sunt destul de mici. Cred că sunt cam singurul care încearcă. Vreau să-i conving pe cei de la club ce înseamnă Alibec lângă Budescu. Îmi e greu să-i conving. Ei citesc imediat tot ce apare și sunt putin dezamăgiți. Este destul de greu să îi conving. Alibec are concurenți serioși, mai am fotbaliști pe listă care au marcat peste 15 goluri în campionate destul de puternice”, a spus Șumudică, antrenor care a discutat cu președintele de la Al Shabab.

 

„Nici nu au vrut să audă”

„Am fost şi luni la preşedinte. I-am spus că eu pentru Alibec bag mâna în foc. La început, conducătorii de aici nici nu au vrut să audă pentru că au văzut şi ei că Denis nu a jucat, dar acum analizează .” „Șumi” este convins că va putea lucra cu Alibec, mai ales că cei doi s-au înțeles de minune la Astra Giurgiu.

„Numai că eu știu ce poate Denis, de aia insist atât pentru el. Și sunt o mie la sută sigur că dacă vine n-o să mă dezamăgească nici pe mine, nici pe cei de la Al Shabab.” În acest timp, Nicolae Dică, antrenorul de la FCSB, a recunoscut că se bucură pentru că va scăpa de un fotbalist recalcitrant, care i-a creat mai necazuri.

 

I-a luat deja pe Budescu și Găman

„Atmosfera la echipă e foarte bună fără Alibec!, a afirmat tehnicianul. În acest timp, Gigi Becali este sigur că transferul se va perfecta „în cinci zile”. La Al Shabab, Marius Șumudică a transferat deja doi jucători care au îmbrăcat tricoul celor de la FCSB în stagiunea trecută. Este vorba de atacantul Constantin Budescu și fundașul Valerică Găman.

 

Tănase, un talent risipit

Gigi Becali, finanațatorul celor de la FCSB, l-a luat în colimator pe Florin Tănase, despre care a spus că riscă să rămână un jucător modest, fără mari realizări. Latifundiarul din Pipera crede că mijlocașul are talent, dar încă nu poate face pasul spre fotbalul mare.

El nu mai are acum nici valoarea de la Hagi. Are talent, dar e posibil să rămână speranță și să moară speranță. Pierde multe mingi, la Hagi nu făcea asta. În schimb, Man și Moruțan nu sunt așa. Ei nu pierd mingea”, a spus Becali la Pro X. Tănase este unul dintre jucătorii veniți la FCSB, de la Viitorul, care au dezamăgit în tricoul „roș-albaștrilor”.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: