Ucu Dima, unul din cei mai prezenți tineri reprezentanți ALDE din Arad a demisionat din partid. „Am luat decizia de a demisiona din filiala ALDE Arad, în urmă cu câteva zile, mai exact luni, 8 iulie 2019. Nu am să intru în detalii, doar să anunț public că că nu mai fac parte din acest partid politic. A fost o decizie grea, unilaterală pe care am luat-o după o perioadă de analiză. M-am implicat în foarte multe acţiuni derulate de ALDE, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional, iar în toată această perioadă am pus umărul la constituirea a zeci de organizaţii şi ţin să le mulţumesc tuturor celor alături de care am lucrat. Au fost momente dificile, au fost şi momente frumoase pe care am să le păstrez în amintire cu mare drag. Nu regret efortul depus pentru formaţiunea din care am făcut parte, însă anumite motive m-au făcut să renunţ”, a precizat Virgil Silviu Dima, conform Aradon.ro.

Dima a intrat în ALDE Arad acum un an și a avut o evoluție rapidă. Apreluat conducerea Organizației Județene de Tineret și a fost membru în Biroul Permanent Național de Tineret ALDE. Acum spune că vrea să se ocupe exclusiv de familie și afaceri, și că nici gând să fie o manevră de trecere spre alt partid.

 

”Mă voi dedica afacerilor și familiei. Nu intenționez să intru în vreun alt partid în viitorul imediat apropiat, dar la un moment dat probabil că voi reveni”, a mai precizat tânărul politician.