Evenimentul Zilei > Politica > Demisie cu replici acide în USR! „Meritați mai mult decat o gașcă de băieți dornici doar după bani”
Demisie cu replici acide în USR! „Meritați mai mult decat o gașcă de băieți dornici doar după bani”

Demisie cu replici acide în USR! „Meritați mai mult decat o gașcă de băieți dornici doar după bani”

Joi, unul dintre membrii USR Iași își anunță demisia, însă nu fără a arunca cuvinte dure. În încercarea de a motiva această decizie, membrul din partidul Uniunea Salvați România a vorbit despre conflicte interne, dar și despre formarea unor "găști".

Joi, Alex Loghin, membru în partidul USR Iași, a luat o decizie importantă pentru el. Pe pagina personală de Facebook, acolo unde deseori postează gândurile sale, tânărul a publicat un mesaj prin care își anunța demisia. Motivul parlamentarului ar fi chiar colegii săi de partide, care se dezic de tot ceea ce înseamnă practicile Uniunii Salvați România.

Supărarea cea mai mare a acestuia este legată și de o posibilă coaliție cu PSD, idee greu de acceptat de Alex Loghin. În postarea sa, tânărul ieșean susține că România merită mai mult și că va lupta din postura de civil pentru o țară mai frumoasă. Legat de coaliția cu social-democrații, el susține că această idee este acceptată doar de cei care își doresc funcții și bani, nu de cei care se gândesc la cetățeni și la patrie.

„Anumiți membrii PNL văd că se dezic de practicile partidului lor în contextul unei eventuale coaliții cu PSD.

În contextul actual, e după mine o dovadă de onoare.

Prin urmare, și eu ca membru USR(fara prea mare însemnătate) ma dezic de anumite practici interne si imi dau demisia din orice functie sau rol. Si desigur din USR!

România merita mai mult!

Voi meritati mai mult decat o gașcă de băieți dornici doar dupa bani si functii!

De acum, voi lupta doar din postura civil!

Pana la urma am iesit in strada si cand nici macar nu exista USR!”, a scris Alex Loghin, pe Facebook.

Colegii au blamat postarea tânărului și au cerut explicații

După ce postarea a fost făcută publică, internauții au început să lase comentarii. Unii lăudau decizia tânărului ieșean și îi ofereau sprijinul pentru proiectele viitoare, iar alții au cerut exemple concrete cu privire la gașca de băieți menționată de Alex Loghin. Cel care a cerut exemple concrete este chiar un coleg de partid, care a adus și o serie de remarci răutăcioase. Totuși, tânărul parlamentar a decis să îi ofere un răspuns politicos, în care precizează faptul că nu trebuie să ofere nimănui explicații pentru demisia sa.

„Dragul meu. Demisia este o decizie unilaterală. În consecință nu sunt obligat să aduc justificări. Prin absurd desigur pot sa imi dau demisia fiindca nu imi place culoarea de pe semn”, a fost răspunsul lui Alex Loghin pentru fostul său coleg din USR Iași.