Evenimentul Zilei > Actualitate > Denise Rifai n-o slăbește pe Dăncilă! „E o ruşine la adresa României!”
Denise Rifai n-o slăbește pe Dăncilă! „E o ruşine la adresa României!”

Denise Rifai n-o slăbește pe Dăncilă! „E o ruşine la adresa României!”

Jurnalista Denise Rifai a afirmat, sâmbătă, că în cazul crimelor odioase de la Caracal, prima demisie ar fi trebuit să fie cea a premierului Viorica Dăncilă.

De asemenea, prezentatoarea TV a comentat declarațiile prim-ministrului despre cazul celor două fete dispărute din Caracal.

Femeia asta trebuie să plece acasă, această Dorel al României trebuie să plece, ne-a zis că fetiţa decedată a sunat la 112 la 11 noaptea. Dacă nu voia să facă un gest normal, de politician cum s-a dovedit foarte prost, trebuia să vină de mânî cu şeful STS şi să ne spună ce s-a întâmplat. Dacă înţelegea, zicea «Eu nu pot să fiu premier» şi îşi punea demisia pe masa”.

În acest context, Rifai a mai spus că o asemenea crimă cutremurătoare de la Caracal s-ar datora faptului că actuala guvernare a pus în libertate foarte mulţi violatori şi criminali din dorinţa de a relaxa legislaţia.

Femeia asta e o ruşine la adresa României, trebuie să plece acasa de urgenţă, e prima demisie pe care trebuie să o vedem. Dăncilă conduce un partid care a facut posibila eliberarea condamnaţilor prin recurs compensatoriu. Eliberarea violatorilor şi cirminalilor din dorinţa lor de a relaxa legislaţia pentru că infractorii să nu-şi mai execute pedepsele, nu are dreptul să vorbească despre referendum. Cum să-şi permită primul Dorel al ţării să ceară partidelor să nu politizeze, când ea doar asta a facut, păi nu-i este ruşine?” a mai afirmat jurnalista, potrivit realitatea.net

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News