Evenimentul Zilei > International > Delir pe net: Melania Trump i-a returnat discursul furat de la Michelle Obama
Delir pe net: Melania Trump i-a returnat discursul furat de la Michelle Obama

Delir pe net: Melania Trump i-a returnat discursul furat de la Michelle Obama

Imagini care au făcut deja mare vâlvă atunci când Melania Trump i-a făcut un cadou lui Michelle Obama, ambalat într-o cutie albastră a celebrei case de bijuterii Tiffany & Co. Reacția lui Michelle Obama la primirea cadoului a fost surprinsă de camerele de luat vederi. Oamenii au fost atât amuzați de expresia de chipul celei care încă era Prima Doamnă a SUA, cât îşi exprimau dorinţa de a afla conținutul cutiei.

Tot internetul vrea să știe: „CE E ÎN CUTIE?”

În mesajele postate pe Twitter, oamenii au făcut referire la rolul jucat de Brad Pitt în filmul "Seven”. În ultimele minute ale filmului, personajul jucat de Pitt întreabă de mai multe ori „Ce e în cutie?”, titrează huff.ro.https://huff.ro

"Melania îi dă lui Michelle discursul înapoi”

"Singurul moment bun al ceremoniei de inaugurare a fost când Michelle s-a întors la cameră cu o expresie gen: De ce mi-a dat cutia asta?”

Vreau să ştiu ce e în cutie!

Cutia primită în dar de Michelle Obama, mare și dreptunghiulară, nu seamănă cu cele în care sunt împachetate de obicei bijuteriile marca Tiffany & Co. Cel mai probabil, ea conține fie o ramă de tablou în valoare de 950$ sau o tavă de argint de 4.400$, scrie sursa menţionată.