Loredana Chivu și Simona Trașcă, două dintre cele mai focoase blondine din showbiz-ul românesc, au făcut un show de zile mari într-un club de fițe din Timișoara. Cele două s-au lăsat purtate de val și s-au sărutat cu patimă chiar în fața tuturor.

Cu toate că ne aflăm în plină pandemie și România intră pe bucăți în scenariul roșu, petrecerile par să continue ca de obicei. Recent, Loredana Chivu și Simona Trașcă au încins atmosfera într-un club de fițe din Timișoara, petrecând energic, până în zori.  Cele două dive s-a pregătit ca la carte, s-au îmbrăcat sexy și au ieșit să se distreze. Au dansat toată noaptea ce răsuna din boxe și nimeni și nimic nu le-a stricat cheful de viață.

Divele nu au putut să petreacă fără băuturi alese, astfel că masa celor două a fost plină de sticle de băuturi fine, iar admiratorii s-au bucurat din plin de prezența celor două dive. Acestea s-au distrat din plin și s-au bucurat de libertatea de a petrece nestingherite.

Loredana Chivu și Simona Trașcă au încheiat seara cu un sărut

Loredana Chivu și Simona Trașcă au o legătură aparte, acestea fiind prietene de ani de zile. Prin urmare, cele două au ținut să încheie seara în stil mare și să le ofere celor prezenți un moment pe care nu îl vor uita prea curând. Așadar, cele două blondine s-au lăsat purtate de val, iar în timpul dansului s-au apropiat periculos de mult și s-au sărutat cu patimă.

Scena a fost extrem de apreciată de bărbații din sală, care s-au bucurat la maxim de momentele incendiare oferite de cele două prietene. Și pentru ca treaba să fie treabă, Loredana Chivu a imortalizat momentul și l-a împărtășit și cu urmăritorii de pe Instagram, care au fost puși pe jar de cele văzute, scrie Cancan.