Evenimentul Zilei > Monden > Delia șochează din nou. „Ouă pe cap!” „Perna aia, atât pot să văd acum. Leșin”
Delia șochează din nou. „Ouă pe cap!” „Perna aia, atât pot să văd acum. Leșin”

Delia șochează din nou. „Ouă pe cap!” „Perna aia, atât pot să văd acum. Leșin”

Delia, cunoscută pentru nonconformismul său, nu s-a lăsat nici de această dată mai prejos și a postat recent pe o rețea de socializare o fotografie din luxoasa ei casă.

Imediat ce fanii săi au văzut fotografia, comentariile nu au încetat să apară. Pe lângă candelabrul imens care seamănă cu un glob disco al anilor `80, invidiat de fanii săi, elementul care a atras atenția a fost o pernă, potrivit cancan.ro.

La prima vedere se poate observa o femeie blondă care ține un cofrag cu ouă pe cap. Însă dacă stăm să analizăm mai atent fotografia, frumoasa blondă nu este nimeni alta decât Delia, zâmbind cu gura până la urechi.

Imediat ce au văzut fotografia iar perna a fost observată, fanii Deliei nu s-au sfiit să comenteze.

”Ouă pe cap!”, ”Îmi place perna!”, ”Ce machiaj?? Unde??… .Perna aiaaa, atât pot să văd acum. Leșin. ”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Fanii s-au amuzat pe seama decorului nonconformist de pe canapeaua Deliei, însă nu au omis nici ceea ce era important, frumusetea Deliei, aceasta primind prin intermediul comentariilor tot felul de complimente de la fanii săi.

Frumoasa cântăreață a dovedit de nenumărate ori că nu îi pasă de părerile celorlalți. Blonda s-a afișat de foarte multe ori la evenimente și emisiuni TV în ținute greu de imaginat. De la haine colorate, treninguri cu prințese Disney până la cele mai extravagante makeup-uri, coafuri și cel mai colorat păr.

Delia Matache s-a născut pe 7 februarie 1982, în București, actualmente ocupă postul de jurat în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor România și al emisiunii iUmor.

În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul „X Factor”, emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1.

În anul 2015, a lansat albumul Pe aripi de vânt, album ce poartă numele hit-ului care a fost #1 pentru 21 de săptămâni in topul „Media Forest”. În martie 2015, Delia susține primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert sold out. În cadrul X Factor, artista este cel mai longeviv jurat, patru ani consecutivi, dar și singurul jurat cu studii muzicale. Mai multe din piesele sale devin hituri în 2015, Delia fiind printre cele mai importante femei din industria muzicală și showbiz-ul românesc.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: