Delia a încins internetul. Poza controversată, taxată de fani. Foto

Delia a încins internetul. Poza controversată, taxată de fani. Foto Delia. Sursa foto: Facebook

Face ce face și este din nou în atenția publicului, de această dată, poza care a încins spiritele este una extrem de provocatoare. Delia care de regulă a obișnuit publicul cu drumeții sau ținute largi, a apărut pe Instagram, pare că fără lenjerie intimă.

Practic fundul vedetei poate fi admirat în toată splendoarea. Desigur că în doar câteva ore, fotografia a stârnit un val de reacții. Unul dintre cei care a comentat la poză este Micutzu, acesta a scris: ”așa-s și eu după 2-3 drumeții”.

Delia

Sursa foto: Instagram

Poza care a încins spiritele

În replică, internauții i-au cerut acestuia dovada cu posteriorul. ”Avem și noi, dar nu-l arătăm că nu-i așa frumos ca al tău uuu. Are cu ce, mă” a scris o internaută. ”Pentru cine nu s-a prins, (mulți de altfel) poza este un pamflet. Și o demonstrației a Deliei pentru cât suntem de hateri și de ipocriți! ”Vai, numai haine lălâie, ce hal de a se îmbrăca” Vai, ce indecent! Așa ceva”, a scris o altă internaută ironic.

<<”Luați cu pâine” Bine, Delia, din când în când mai trebuie postată și câte o poză de acest gen (pentru toți fraierii și toate frustratele)! Oricum gura lumii nu poți să o astupi, mereu vor fi comentarii! Ba că ești prea îmbrăcată și cu haine largi și nu ești deloc femină, acum ești prea dezbrăcată. Ești bombă oricum!>>, a scris o altă internaută.

Ne puteți urmări și pe Google News

Zeci de mii de like-uri în câteva ore

Un alt fan al Deliei a remarcat faptul că poza în cauză a strâns zeci de mii de like-uri în timp record. ”Delia pe munte: 8.000 de like-uri și 25 de comentarii. Delia cu pielea la vedere: 33.000 de like-uri și 600 de comentarii. Show must go on”, a remarcat acesta.

Unul dintre internauți a întrebat-o pe vedetă de ce nu închide comentariile, iar aceasta răspuns clar că ar rămâne fără motiv de distracție. Cert este că în continuare poza vedetei face ravagii pe Instagram.