Delia nu se dezice! Vedeta face sport ori de câte ori are ocazia. Video

Delia nu se dezice! Vedeta face sport ori de câte ori are ocazia. Video

Delia este una dintre cele mai active vedete de la noi, așa că face sport de fiecare dată când apucă. Paparazzi EVZ au surprins-o în acțiune, mai exact când se bucura de mișcare în parc. Doar că nu a ales să alerge așa cum face de multe ori, ci a preferat bicicleta.

Așa că și-a pus costumația de rigoare și a încălecat pe-o șa și s-a pierdut în Parcul Herăstrău. De regulă vedeta, alege să alerge în acest parc pentru că este și cel mai aproape de casa ei. Drept urmare îi este cel mai comod loc pentru a face mișcare.

Delia face sport aproape zilnic

Vedeta este de altfel recunoscută pentru faptul că face cât de mult sport îi permite programul încărcat. Inclusiv vacanțele ei se petrec de multe ori în zone care o solicită fizic. Multe dintre acestea sunt alese special în zone montane, acolo unde vedeta și soțul ei fac drumeții și urcă pe diferite trasee provocatoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, chiar și în zonele turistice, cântăreața caută de-obicei locurile mai puțin explorate de oameni. ȘI în general acolo își petrece vacanța, ținându-și de regulă la curent fanii cu locurile pe care le vizitează. Faptul că face mult sport o ajută de altfel și în carieră. Delia are un trup, dar și o mobilitate de invidiat.

Artista este una dintre cele mai active vedete autohtone

De asemenea și rezistența este un atu pentru un artist care concertează live și care trebuie să-și menționă vocea în concerte și de câte o oră. Drept urmare artista are grijă să fie tot timpul în formă din această perspectivă.

Mai ales că este o fană declarată a mâncării, dar nu își permite să se îngrașe prea tare. Așa că face eforturi și pentru a-și menține tonusul, dar și pentru a se menține în formă fizică foarte bună. De multe ori, cel care o însoțește la astfel de activități este nimeni altul decât soțul ei, Răzvan.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro