Deconspirarea din fotbal, la "Evenimentele zilei"

Deconspirarea din fotbal, la "Evenimentele zilei"

Jurnaliştii EVZ şi invitaţii lor discută despre cele mai importante evenimente ale momentului.

15.50. Eventuala colaborare a unor oameni din fotbal cu fosta Securitate este subiectul discutat în acest moment în cadrul emisiunii "Evenimentele zilei". Dosarul de la CNSAS al lui Gică Popescu a scos la iveală tangenţele sale cu Securitatea. Popescu ar fi fost racolat pentru calităţile sale, „seriozitate şi sinceritate, timiditatea şi amabilitatea în relaţia cu organul de Securitate”. 14.30. În studioul amplasat în redacţia EVZ se dezbate cazul copilului de trei ani, care a murit ieri, după ce i s-a făcut o anestezie la Centrul Medical Unirea. Familia copilului îi acuză pe medicii din clinica privată că nu au fost pregătiţi pentru a interveni. Prin telefon, a intervenit Ciprian Constantineanu, tatăl micuţului, care a susţinut că toată intervenţia medicilor a fost "extrem de superficială", personalul medical neinteresându-se de istoricul medical al copilului. Mai mult, acesta a afirmat că nu le-au fost transmise rezultatele autopsiei şi că va da, cu siguranţă, CMU în judecată.

Emisiunea "Evenimentele zilei" se difuzează zilnic pe postul b1, de luni până joi, între orele 14:00 - 18:00, şi vineri 14:00 - 17:00. 

 

Puteţi intra în direct cu emisiunea „Evenimentele zilei” pe YM, pe ID-ul evztv, în intervalul orar menţionat mai sus. De asemenea, ne puteţi contacta şi prin email, la evztv@evz.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News