Duminică seara, în jurul orei 17.00, paznicii de la complexul rezidenţial din zona centurii Bucureştiului, în care locuia Condrea spun că l-au văzut pe bărbat plecând nervos şi supărat. Ba mai mult, acesta a plecat cu o maşină pe care nu o folosea în mod obişnuit, ci cu cea pe care o folosise tatăl său, Condrea senior. Este vorba despre maşina implicată în accident.

Mai mult, spun paznicii, Dan Condrea a plecat cu o mașină pe care nu o folosea în mod obișnuit. Este vorba despre mașina implicată în accident, pe care folosise tatăl omului de afaceri.

Duminică seara, Dan Condrea, fostul patron al companiei Hexi Pharma a murit într-un accident de maşină, maşina sa izbindu-se puternic într-un copac pe şoseaua dintre Buftea şi Corbeanca. 

Condrea era singur în maşină şi a putut fi identificat după haine şi acte, cadavrul său fiind complet desfigurat. În mod neobişnuit, el a plecat de acasă cu maşina pe care o conducea tatăl său, un Opel Astra.  Condrea senior a decedat în 2011.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un simplu accident de circulație sau despre o sinucidere. 

Te-ar putea interesa și: