Conform news.ro, el a adăugat că nu va face declaraţii publice despre procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi: “Prima dată discutăm în faţa procurorilor şi apoi… fiind sub imperiul unei măsuri preventive, nu am voie să fac declaraţii. Nu are legătură cu DIICOT, ci cu modul în care eu sunt pregătit, ca om. Datoria mea în faţa instituţiilor statului, pe care le-am respectat întotdeauna, este să le respect şi să dau declaraţii în faţa procurorilor", a adăugat Daniel Dragomir.

“Mi s-au îngrădit drepturile, am fost arestat preventiv trei luni şi jumătate şi sunt în continuare arestat la domiciliu. Cred că justiţia în ţara asta trebuie să se facă altfel. Poate că e doar părerea mea. Sunt convins că procurorii DIICOT vor face tot ce este necesar pentru aflarea adevărului”, a declarat Dragomir, când a fost întrebat dacă împărtăşeşte părererea soţiei sale, care afirmase că dosarul Black Cube ar reprezenta o campanie de publicitate a SRI şi DNA în favoarea Laurei Kovesi.

Întrebat cum comentează plecarea lui Florian Coldea de la vârful SRI, Dragomir a spus că îi doreşte sănătate la pensie.

La 29 decembrie 2016, Daniel Dragomir a fost eliberat din arest preventiv şi plasat în arest la domiciliu, în urma unei decizii definitive a Curţii de Apel Bucureşti.