Evenimentul Zilei > Actualitate > DECLARAȚIE ȘOCANTĂ. „Dacă s-ar da drumul la un dosar adevărat, fotbalul de la noi s-ar închide”
DECLARAȚIE ȘOCANTĂ. „Dacă s-ar da drumul la un dosar adevărat, fotbalul de la noi s-ar închide”

DECLARAȚIE ȘOCANTĂ. „Dacă s-ar da drumul la un dosar adevărat, fotbalul de la noi s-ar închide”

Florin Prunea, președintele echipei CSMS Iași, avertizează că fenomenul pariurilor sportive a luat o amploare îngrijorătoare în rândul persoanelor implicate în Liga I.

Florin Prunea, conducătorul formației CSMS Iași, a vorbit despre subiectul pariurilor sportive. Oficialul moldovenilor a povestit lucruri incredibile despre personaje din fotbal care pariază constant, mai ales pe evenimente ce nu influențează rezultatele meciurilor. Prunea crede că fotbalul românesc s-ar putea închide, dacă autoritățile ar deschide un dosar adevărat.

„Dacă s-ar da drumul la un dosar adevărat cu cei din lumea fotbalului care joacă la pariuri, probabil că fotbalul de la noi s-ar închide. Nici nu vă vine să credeţi cât de mulţi joacă la pariuri. Am auzit lucruri incredibile, de pariuri pe cartonaşe galbene în minutul cutare, cu cote extraordinare, şi multe altele. Normal că ăia care se ţin de astfel de scheme se duc la echipe unde jucătorii nu şi-au primit salariile de mai multe luni şi sunt nemulţumiri mari", a spus Prunea la Digi Sport.