Evenimentul Zilei > Politica > DECLARAȚIA ZILEI. Marian Oprișan: „Domnul Dragnea poate să fie ce vrea domnia sa în ţara asta”
DECLARAȚIA ZILEI. Marian Oprișan: „Domnul Dragnea poate să fie ce vrea domnia sa în ţara asta”

DECLARAȚIA ZILEI. Marian Oprișan: „Domnul Dragnea poate să fie ce vrea domnia sa în ţara asta”

Întrebat dacă Liviu Dragnea poate să fie premier, preşedintele CJ, Marian Oprişan a spus că România are nevoie de un guvern responsabil, condus de un social-democrat.

"Domnul Dragnea poate să fie ce vrea domnia sa în ţara asta, pentru că e un politician pregătit, dar nu asta discutăm în acest moment. România are nevoie de un guvern responsabil, care este capabil să rezolve problemele românilor şi să facă în continuare fapte bune pentru români, pentru că dreapta n-a făcut nimic niciodată", a spus preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprișan. 

"Evident că avem majoritatea absolută la nivelul CJ Vrancea şi nu avem nevoie de alianţe cu alte partide, dar noi suntem fideli partenerilor noştri şi vom fi aliaţi cu ALDE şi UNPR. În seara alegerilor, (…) PNL, care a avut o campanie extraordinar de agresivă şi de murdară, a preferat să facă în continuare ceea ce ştie mai bine – să mintă. Am câştigat alegerile şi le mulţumesc vrâncenilor şi românilor care au votat cu PSD. PSD, aşa cum ştiţi foarte bine, este singurul partid din această ţară care reprezintă interesele românilor", a mai spus Oprişan, la sediul central al PSD.