Evenimentul Zilei > Politica > Decizie explozivă. Dragnea mută decisiv. Irina Tănase, lider în PSD
Decizie explozivă. Dragnea mută decisiv. Irina Tănase, lider în PSD

Decizie explozivă. Dragnea mută decisiv. Irina Tănase, lider în PSD

După ce s-a vehiculat că relația dintre Irina Tănase și fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi răcit, iată că acum cei doi pun țara la cale.

Din câte se pare, Irina Tănase are planuri mărețe. Că o fi influențat-o iubitul sau că e vorba de o alegere personală, nu se știe.

„Surse au declarat că Irina Tănase vrea să intre în lumea politică. Se pare că au și existat anumite discuții între ea și Liviu Dragnea pe această temă, iar acest lucru irita destul de mult partidul”, anunță Capital.ro.

Ea a și postat, joi seară, o fotografie sugestivă cu lucrarea „Povestea României Mari”, scrisă de P. Dulfu. În dreptul ei a adăugat următorul mesaj: „Puțină relaxare, puțină liniște, o carte bună, un ceai cald…☯️♎️#thursdaynight”.

În ceea ce privește funcția pe care iubita lui Dragnea și-o dorește, potrivit surselor, aceasta ar viza o funcție de conducere în Organizația de femei a PSD.

Dragnea, model pentru Irina Tănase?

Dacă planul dezbătut în culise se concretizează, este de urmărit care va fi atitudinea Irinei Tănase, mai ales că aceasta a stat în preajma lui Liviu Dragnea. Este recunoscută atitudinea fostului șef al PSD față de subalterni.

Înainte să fie condamnat definitiv, divergențele dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au atins cote alarmante și prin urmare, stabilitatea PSD a fost distrusă. Conform mărturiilor oferite de oamenii din politică aproapiați de social-democrați, șeful PSD a avut mai multe derapaje verbale la adresa premierului.

Consultantul politic Cozmin Gușă a dezvăluit la vremea respectivă că șeful PSD a avut ieșire necontrolate și la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan.

„Liviu Dragnea a înjurat-o pe Viorica Dăncilă, au fost mai multe episoade de acest gen. Și cu Carmen Dan a fost un asemenea episod, are excese verbale. Șprițurile cu Ștefănescu Codrin nu îi fac bine”, declara Gușă la momentul respectiv.