Alegerea lui Cabral are ca explicaţie faptul că vedeta Pro Tv nu doreşte să-şi expună public fiica, întrucât consideră că aceasta este o decizie care îi va aparţine chiar ei.

Fetiţa pe care Cabral a conceput-o cu soţia lui Andreea are doi ani şi se numeşte Namiko. Foarte mulţi dintre fanii celor doi au fost curioşi cum arată micuţa…

Cei doi au ținut-o ascunsă o perioadă însemnată, dar recent au publicat prima imagine cu chipul fetiței. Presiunea, bat-o vina…

Astfel, în interviul acordat revistei Unica, realizatorul tv a explicat că Namiko nu este momentan nici „fata mamei”, nici „fata tatei”.

„Pentru moment este fiica ploii… Cum vede ploaie face ca trenul în gară să iasă afară. În rest… după cum bate vântul”, a spus Cabral.

Ce le transmite vedeta Pro tv urmăritorilor de pe Instagram, mereu curioși să o vadă pe cea mică? „Gestionez prin lipsă.

Când ea va fi mare va decide dacă va dori să se expună sau nu. Eu temperez expunerea ei, așa mi se pare mai bine”, a completat acesta.

Venirea pe lume a micuţei n-a fost chiar lipsită de emoţii pentru cei doi soţi, aşa cum a rememorat Andreea Ibacka, care a vrut să nască natural, dar nu a putut.

„E foarte frumos, e greu, dar e greu ca la toată lumea, adică nu e ceva ieşit din comun la mine…

Este incredibil de frumos adică sunt satisfacţii enorme orice gest, orice zâmbet de-al copilului e minunat și te încarcă pentru întreaga zi.

Cel mai greu a fost experiența de la naștere. A fost cumplită recuperarea am avut niște dureri cum nu credeam că există.

Eu mi-am dorit mult să nasc natural, am încercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenţă la sala de operaţii pentru a-mi face cezariană.

Pentru că nu reuşeam să nasc un copil atât de mare cum a fost fetiţa mea. Am avut nişte dureri groaznice, n-am putut să merg.”

sursa: unica.ro