Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizia-ȘOC luată de Florin Călinescu. Fanii au rămas FĂRĂ REPLICĂ
Decizia-ȘOC luată de Florin Călinescu. Fanii au rămas FĂRĂ REPLICĂ

Decizia-ȘOC luată de Florin Călinescu. Fanii au rămas FĂRĂ REPLICĂ

Faimosul prezentator TV Florin Călinescu și-a uimit fanii după ce a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea.

La rugămințile fanilor, Florin Călinescu a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește cariera sa. Așadar,  realizatorului TV, cunoscuta emisiune „Chestiunea Zilei” se întoarce. Călinescu susține că, după ce a fost bombardat cu mii de mesaje, a hotărât să reia celebrul show TV. Actorul spune că dacă nu va reuși să o aducă pe micile ecrane, atunci o va realiza pe Facebook.

Vă mulțumesc tuturor celor cărora vă pasă. Când am fost invitat de protv să fac ce ați văzut în ultimul an, am fost bombardat de mii de îndemnuri să reiau Chestiunea Zilei. Studiez această posibilitate. Dacă nu se va putea pe tv, să fiți siguri că o voi face aici.  Și bineînțeles, livevideo, că nu știu altfel. 
Sunt impresionat de faptul că nici într-o lună ați venit aici cu sutele. De mii. Trebuie să aflu cum vom putea să și vorbim LIVE.
Cu mânuțele astea două, meșteresc o treabă nouă! Vă mulțumesc tuturor celor cărora vă pasă!”
, a anunțat Florin Călinescu, pe Facebook. 

Chestiunea Zilei a fost o emisiune de televiziune difuzată la Pro TV și produsă de Media Pro Pictures din Buftea între 1996-2000 și 2004 în Teatrul Giulești. A fost difuzat și pe Tele 7 abc între 2002 și 2003.[6][7] Emisiunea era un talk show de tipul late-night, similar formatului american al emisiunii lui Jay Leno. 

Inițiată și prezentată de Florin Călinescu sub forma unei satire politice, aceasta dezbătea cele mai importante evenimente care au avut loc în România acelor ani. Un studiu din 1997 arată că o mare parte din program a fost dedicată relației dintre guvern și instituțiile publice care asupresc cetățeanul.[6] Aceasta atrăgea atenția asupra defectelor clasei politice, moderatorul având rolul „opiniei publice”. A avut un rol important și în campaniile electorale, precum cea a alegerilor pentru Primăria Capitalei din 2000.