Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte cu semne de întrebare la Arad: Profesor, găsit împușcat cu propria armă
Moarte cu semne de întrebare la Arad: Profesor, găsit împușcat cu propria armă

Moarte cu semne de întrebare la Arad: Profesor, găsit împușcat cu propria armă

Un profesor de fizică, fost director al Colegiului Național „Moise Nicoară” din Arad a fost găsit, la domiciliu, împușcat cu propria armă de vânătoare. Cunoscuții spun că acesta suferea de depresie, după decesul soției.

Deces misterios la Arad. Un fost director al Colegiului Național „Moise Nicoară” din anii 90 a fost găsit împușcat cu armă proprie de vânătoare lângă el. Ștefan Alexandru a fost profesor de fizică și se pare că suferea de depresie în ultimul timp. O depresie mai mult sau mai puțin recunoscută și mai mult sau mai puțin observată și cunoscută de apropiați.

Concluzia după primele indicii

După primele indicii se ia în calcul varianta suicidului cu arma proprie de vânătoare. Fostul director deținea legal o armă de vânătoare, fiind deci vânător cu acte în regulă.

Comisarul-şef Adrian Şimon, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, a declarat că bărbatul era vânător autorizat şi deţinea legal arma de vânătoare găsită lângă cadavru.

O persoană a sunat la numărul de urgență 112. Ajuns la fața locului, echipajul medical nu a putut decât să constate decesul bărbatului. Fostul profesor s-a împușcat în cap. Arma de vânătoare a fost găsită chiar lângă el.

„Din primele cercetări rezultă că a fost o sinucidere”, a mai declarat comisarul-șef Adrian Şimon. Fostul director se pare că suferea de depresie.

Deces misterios la Arad. Motive să își pună capăt vieții?

Ștefan Alexandru era pensionar de un an de zile și își pierduse soția în toamna anului trecut. Se pare că el n-a putut suporta singurătatea și a recurs la gestul suicidal. El avea un fiu stabilit în Franța, dar se pare că această realitate nu i-a îndulcit zilele senectuții.

Din câte se pare, anul trecut și aceast debut de an a fost mult prea greu de suportat la bilanț de către fostul director al Colegiului Național „Moise Nicoară”. Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea tuturor detaliilor care caracterizează acest incredibil eveniment. Ștefan Alexandru a fost cunoscut ca fiind o persoană foarte echilibrată, iar examenele psihologice pentru port-armă le-a obținut fără vreo observație sau vreo bănuială, informează evzdetransilvania.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.