Evenimentul Zilei > Actualitate > MEDICII LEGIȘTI au dat VERDICTUL în cazul decesului „PARTENEREI” lui SUPERMAN. Detalii CUTREMURĂTOARE
MEDICII LEGIȘTI au dat VERDICTUL în cazul decesului „PARTENEREI” lui SUPERMAN. Detalii CUTREMURĂTOARE

MEDICII LEGIȘTI au dat VERDICTUL în cazul decesului „PARTENEREI” lui SUPERMAN. Detalii CUTREMURĂTOARE

Biroul de medicină legală din comitatul Park, situat în statul american Montana, a concluzionat că actriţa canadiană Margot Kidder, cunoscută pentru rolul Lois Lane din saga „Superman” cu Christopher Reeve, decedată la jumătatea lunii mai, s-a sinucis.

Întrr-o declaraţie comună publicată de familia actriţei şi biroul de medicină legală se arată că „Decesul său a fost clasificat drept sinucidere de către medicul legist din comitatul Park”, informează realitateatv.net

Familia sa „îndeamnă persoanele care suferă de tulburări mintale, dependenţe şi/sau gânduri suicidare să caute consiliere şi îngrijire adecvată”, potrivit comunicatului în care se adaugă faptul că nu va mai fi transmis niciun alt detaliu despre acest caz.

În 1996, actrița a suferit o cădere nervoasă1. Ulterior, ea s-a luptat să atragă atenția publicului larg cu privire la problemele de sănătate mintală.

Actriţa a decedat la 13 mai anul acesta. Agentul ei a confirmat vestea a doua zi punctând că Margot Kidder a avut parte de o moarte liniștită.

Kidder, a devenit cunoscută între anii 1978-1987 graţie interpretării rolului jurnalistei Lois Lane, însoţitoarea lui Superman, în primele filme avându-l în centru pe celebrul supererou, realizate între anii 1978 şi 1987.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.