Doliu în muzica internațională! Eminem și Jay-Z, foarte afectați

Doliu în muzica internațională! Eminem și Jay-Z, foarte afectați Sursa: Pixabay

Este doliu în muzica internațională după decesul unuia dintre cei mai cunoscuți producători. Artiștii Eminem și Jay-Z sunt afectați de această pierdere.

Muzica internațională a mai pierdut un nume important.Dj Mark a murit la vârsta de 62 de ani. Producătorul muzical a colaborat de-a lungul vieții cu nume importante ale stilului hip hop.  Eminem și Jay-Z sunt doi dintre artiștii care i-au trecut pragul studioului.

Eminem și Jay-Z, afectați de moartea lui Dj Mark

Dj Mark, poreclit deseori în sfera muzicii după pseudonimul Regele 45, a trecut la cele veșnice. La 62 de ani, producătorul și-a încheiat definitiv parcursul în muzică. Producătorul muzical al lui Eminem și Jay-Z este regretat de mulți artiști, dar și de fani ai stilului hip hop.

Queen Latifah îi aduce regretatului producător un adevărat tribut în mediul online. Cântăreața susține că Dj Mark nu va putea fi niciodată înlocuit pe piața muzicală. Conform acesteia, spiritul producătorului va dăinui în sufletele celor care au colaborat cu el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Profesionistul hip hop a lucrat de-a lungul anilor cu Eminem, Jay-Z, dar și cu Queen Latifah..

„Cu mare tristețe anunț trecerea mentorului meu iubit, DJ Mark the 45 King!A crezut în mine înainte de oricine altcineva. A atins fiecare viață pe care a întâlnit-o.

N-am întâlnit niciodată pe cineva ca el; voia ca toți cei din jurul lui să câștige. Spiritul său era magic și cu siguranță va trăi pentru totdeauna.”, a spus Queen Latifah.

Dj Mark

Sursa foto:Twitter

De asemenea, Eminem a scris pe Twitter (X), un mesaj extrem de emoționant.

„Legendele nu se sfârșesc niciodată... Sunt recunoscător pentru totdeauna.”, a fost mesajul postat de artist.

Eminem și Jay-Z au colaborat cu Dj Mark pentru multe dintre proiectele importante ale carierei lor. Numeroase versuri recitate de public de-a lungul anilor au fost înregistrate în studioul lui.

Producătorul veteran al muzicii hip hop i-a primit pe Eminem și Jay-Z în studioul lui din New York în 1994.

De atunci, colaborările nu au fost constante între ei. Cu toate acestea, cei doi mari artiști nu l-au uitat niciodată pe Dj Mark the 45 King.