Cunoscut cântăreț de muzică ușoară de la noi, dezvăluiri despre femeia care i-a fost amantă în prima căsnicie

Muzică. Sursa foto: dreamstime.com

Un talentat cântăreț de muzică ușoară din România dezvăluie detalii intime despre viața sa tumultuoasă, inclusiv momentele de coșmar când a fost în comă. Într-un interviu sincer, artistul a oferit o perspectivă profundă asupra experiențelor sale personale, incluzând și relația sa complicată cu femeia care i-a fost amantă.

Gabriel Cotabiță și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în trecut, inclusiv perioada tulburătoare în care a fost în comă și a luptat să-și recupereze sănătatea.

Gabriel Cotabiță își amintește cu inima strânsă de momentul în care a fost în comă

În luna mai a anului 2015, Gabriel Cotabiță a trecut printr-un moment critic în viața sa. În timpul unei sesiuni de antrenament într-o sală de fitness din București, artistul a suferit un stop cardiorespirator și a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. La acea vreme, Gabriel Cotabiță avea 59 de ani și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

Starea sa de sănătate a fost atât de gravă încât a fost plasat în comă indusă, iar medicii au depus eforturi considerabile pentru a-i salva viața. După trei săptămâni tensionate și incerte, artistul a avut parte de o revenire miraculoasă.

Sunt sănătos. Nu am voie să mai beau sucuri, sunt pasibil de diabet. Nu l-am făcut, dar sunt la limită. Mai consum doar apă plată. Înainte beam numai apă minerală, dar acum nu mai pot. Eram fanul unor băuturi acidulate. Nu mai fumez de atunci, n-am mai pus gura pe țigară.

Din cauza faptului că nu mă mai mișc prea mult, stau mai greu în picioare. Nu mai locuiesc în București, nu am unde să mă plimb. Îmi aduc aminte tot dinainte de comă. Dar ce s-a întâmplat de la acel accident, până mi-am revenit, am uitat total”, a mărturisit cântărețul.

Sursă: Arhivă EVZ

Ce relație are acum artistul cu fosta lui amantă

Întrebat despre Simona, femeia din cauza căreia a divorțat de prima soție, Gabriel Cotabiță a spus că-i mulțumește pentru faptul că i-a dat curajul să se despartă de fosta lui soție.

Nu mai știu nimic de ea. Nici nu mă mai interesează. Am înțeles că era prin Italia. Îi mulțumesc doar dintr-un singur motiv, că datorită ei am avut puterea de a divorța”.

Acesta a dezvăluit și că în prezent se înțelege bine cu mama fiicelor sale, iar relația lor este un civilizată. „Avem o relație foarte civilizată. A vrut chiar să mă nășească, atunci când m-am căsătorit cu Alina”, a mai spus Gabriel Cotabiță pentru Cancan.