Evenimentul Zilei > Sport > Debutul la națională a adus și mulți bani familiei. Acum nouă ani a pariat 25 de lire
Debutul la națională a adus și mulți bani familiei. Acum nouă ani a pariat 25 de lire

Debutul la națională a adus și mulți bani familiei. Acum nouă ani a pariat 25 de lire

Portarul Dean Henderson a debutat la naționala Angliei în amicalul câștigat cu 3-0 în fața Irlandei. Întreaga familie a fost în culmea fericirii, mai mult, unchiul său a câștigat și o importantă sumă de bani.

Nu doar pentru mândria de a avea un membru al familiei în tricoul naționalei, ci și pentru că rudele au pariat cu mulți ani în urmă că acest eveniment va avea loc.

Unchiul portarului de la Manchester United va încasa astfel 12 500 de lire sterline după ce a mizat 25 de lire în momentul în care Henderson avea doar 14 ani și juca la Carlisle.

Iar previziunea i s-a adeverit pe 12 noiembrie când goalkeeperul de 23 de ani a fost trimis în teren de selecționerul Gareth Southgate în amicalul de pe Wembley cu Irlanda.

Decis să devină titular la Manchester United

Iar unchiul nu a fost singurul care a avut încredere în nepotul său – mama și bunica lui Dean Henderson au pariat și ele 50 de lire sterline, dar după ce jucătorul ajunsese la Manchester United.

„Nu am discutat cu el despre pariu, dar i-a dat un SMS mamei sale să o întrebe dacă a încasat banii. I-a spus că a primit confirmarea că pariul este valabil și s-a bucurat.

Este un băiat foarte de treabă, merită să joace la națională. La acea vreme am remarcat ce talent are, dar o singură casă de pariuri a acceptat provocarea,” a declarat unchiul său în presa din Anglia.

Lui Henderson i se prezice un mare viitor, chiar dacă deocamdată David de Gea este titularul din poarta lui Manchester United.

El a semnat în august un contract pe 5 ani cu gruparea de pe Old Trafford, dar ar prefera să plece sub formă de împrumut la Leeds sau Brighton pentru a juca mai mult, scrie digisport.ro.

Dean Bradley Henderson este un fotbalist profesionist englez care joacă ca portar la clubul din Premier League Manchester United și la echipa națională a Angliei. Henderson a semnat primul său contract profesional cu Manchester United în 2015 și l-a prelungit în 2018 pentru încă doi ani până în 2022.