Evenimentul Zilei > Actualitate > De teama coronavirusului, polițiștii din București închid programul cu publicul!
De teama coronavirusului, polițiștii din București închid programul cu publicul!

De teama coronavirusului, polițiștii din București închid programul cu publicul!

Pentru evitarea răspândirii virusului Covid-19, Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti anunţă suspendarea programului cu publicul.

Măsura a fost luată de miercuri, 11 martie, și este valabilă timp de nouă zile, până la data de 20 martie. Toate activităţile de acest fel se vor desfăşura doar prin telefon sau e-mail!

„Începând cu data de 11.03.2020, pentru prevenirea, evitarea, limitarea îmbolnăvirii şi răspândirii noului coronavirus, pentru a asigura un nivel adecvat de protecţie, Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti suspendă programul cu publicul până la data de 20.03.2020, cu posibilitatea de prelungire. Activităţile desfăşurate cu publicul se vor desfăşura cu precădere în mediul online (e-mail) sau telefonic”, anunţă Poliţia Locală într-o postare pe Facebook.

Conform aceleiaşi surse, cetăţenii care vor să depună petiţii sau alte documente vor folosi poşta electronică, la adresa [email protected], sau vor putea apela numărul de telefon 021.539.14.79 (de luni până joi, între orele 8,00-16,30, vineri, între orele 8,00-14,00).

Cetăţenii care nu au adresă poştală electronică vor putea depune documentele prin poştă/curier pe adresa din bd. Libertăţii, nr.18, Bl. 104, sector 5 Bucureşti.