Evenimentul Zilei > Actualitate > De râsul curcilor! Poliția Locală Timișoara SANCȚIONATĂ de Jandarmerie
De râsul curcilor! Poliția Locală Timișoara SANCȚIONATĂ de Jandarmerie

De râsul curcilor! Poliția Locală Timișoara SANCȚIONATĂ de Jandarmerie

Poliția Locală Timișoara a fost sancționată de Jandarmerie pentru modul defectuos în care a asigurat paza la meciul de fotbal ACS Poli – FCSB, meci declarat de organizator drept unul cu grad ridicat de risc”. Mai exact, sancțiunea vine după ce jandarmii și toată lumea de altfel, au constatat că paza nu a fost asigurată. Un timișorean a reușit să intre pe stadion cu două pistoale asupra lui.

Din fericire, erau pistoale cu apă. Brigada Mobilă a jandarmilor a sancționat contravențional Poliția Locală Timișoara, cu avertisment, urmare a neregulilor semnalate și constatate în efectuarea serviciului de pază la meciul de fotbal

„Sancțiunea vine după ce la meciul desfășurat între ACS Poli Timișoara și FCSB controlul suporterilor efectuat de oamenii legii a fost unul neglijent. Sancțiunea a fost aplicată în conformitate cu prevederile articolului 27(1) din legea 4/2008 pentru că nu s-au respectat obligațiile asumate de către elementele de dispozitiv de la porțile de acces ale stadionului. Au fost introduse materiale pirotehnice care au fost folosite pe timpul partidei în peluza sud”, a declarat Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Timișoara.