Evenimentul Zilei > International > De Niro cere daune de milioane de la fosta asistentă
De Niro cere daune de milioane de la fosta asistentă

De Niro cere daune de milioane de la fosta asistentă

Robert de Niro cere daune de ordinul milioanelor de dolari de la o fostă angajată a casei sale de producție. Motivul? În loc să lucreze, femeia se uita la seriale pe Netflix. În plus a deturnat fonduri și a făcut cheltuieli exorbitante prin hoteluri și restaurante.

Compania de producţie a lui Robert De Niro a dat-o în judecată  pe Chase Robinson, fostă angajată, și îi cere despăgubiri de 6 milioane de dolari. Canal Productions o acuză pe Chase Robinson că a deturnat fonduri și că a decontat facturi exorbitante de la hoteluri, restaurante și taxi, dar și de faptul că se uita la filme în timpul programului de lucru, potrivit documentelor depuse în instanță, scrie Variety.

Chase a fost asistenta lui De Niro în 2008, după care a fost promovată vicepreşedinte de producţie şi financiar al firmei, iar salariul ei pe 2019 era de 300.000 de dolari. În aprilie, Chase a părăsit compania, după ce a fost acuzată că ar fi sabotat afacerea.

În documentele depuse instanței se arată că fosta angajată a decontat facturi astronomice de la hoteluri şi restaurante şi că s-a folosit pentru călătorii personale de milele acumulate de De Niro prin zborurile sale. „Să vizioneze show-uri pe Netflix nu reprezenta parte din obligaţiile şi responsabilităţile slujbei ei şi nici nu avea legătură cu aceasta, ci reprezenta divertisment personal în timp ce era plătită să muncească”, se arată în documentele depuse sâmbătă în instanță.

În doar patru zile din luna ianuarie, ea a vizionat 55 de episoade din serialul Friends, iar în alte patru zile din martie a dat gata 20 de episoade din Arrested Development şi 10 episoade din Schitt’s Creek.

Referitor la notele mari de plată decontate, compania lui de Niro arată că femeia a comandat prânzul și cina la restaurante exclusiviste, plătind mesele cu cardul companiei, în total 21.619 dolari. În plus, alţi 32.000 de dolari i-a dat pe Uber şi taxiuri.

Sursa: Realitatea.net

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: