Directorul comercial al Blue Air, Tudor Constantinescu, a anunțat, astăzi, la aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Constanța, lansarea bazei operaționale a companiei  prin deschiderea a patru curse interne și patru externe. Zborurile interne sunt spre și dinspre Iași, Cluj, Oradea și Timișoara. Destinațiile externe sunt Roma, Milano, Paris și Bruxelles. Prima cursă aeriană externă pleacă, mâine, la Roma.

Pentru cursele externe, prețul de pornire este de 19.99 euro, dar poate crește în funcție de gradul de umplere al avionului. Pentru destinațiile interne, prețul este de 90 de lei, cu taxe incluse. Orarul de zbor este elaborat, deocamdată, până în luna octombrie. “Este posibil ca destinațiile externe să fie solicitate și în timpul iernii, cele mai multe rezervări sunt pentru Londra urmate de Roma și Milano, locații în care trăiesc  mulți români”, a declarat  Bogdan Artagea, directorul aeroportului internațional Mihail Kogălniceanu.

Aeroportul constănțean cooperează și cu alte companii aeriene împreună cu care se pregătesc, pentru anul viitor, noi curse aeriene către Talin, în Estonia și Moskova și Sankt Petersburg în Rusia. “Va fi reintrodus zborul de Atena precum și o cursă de Germania, cel mai probabil Stuttgart” a mai spus Bogdan Artagea. Alte curse operaționale de pe Mihail Kogălniceanu sunt cele de Istanbul precum și multe chartere, în special de Tel Aviv, Israel. 

 

Te-ar putea interesa și: