Donațiile s-au distribuit către Centrul de educatie incluzivă „Albatros”, unde 200 de elevi au primit pachete cu fructe, către Centrul de plasament „Antonio”, Centrul de primire a copilului în regim de urgență, Centrul „Mama și copilul”, dar și Așezământul de la Valea Plopului.

„Apreciem generozitatea părinților elevilor din școala noastră, care ne-au fost alături nu numai la colectarea, ci și la distribuirea fructelor și legumelor. Cu toții au apreciat inițiativa cadrelor didactice de a organiza o astfel de acțiune, menită să dezvolte copiilor compasiunea, empatia și altruismul, formând astfel caractere frumoase”, a declarat pentru EVZ profesorul Beatris Roșcan, directorul instituției de învățământ.

„Copiii s-au declarat mulțumiți de această acțiune realizată sub denumirea „Facem fapte bune cu fructe și legume”, știind că au adus puțină bucurie în inimile celor necăjiți, făcându-i să zâmbească zilei de mâine”, a declarat pentru EVZ profesorul Ionuț Pandele, directorul adjunct al școlii.