Evenimentul Zilei > Social > De la copii pentru copii: peste 1.200 kg de legume și fructe donate
De la copii pentru copii: peste 1.200 kg de legume și fructe donate

De la copii pentru copii: peste 1.200 kg de legume și fructe donate

Aproximativ 700 de elevi de la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” din Constanța, au strâns 1.250 de kg de fructe și legume cu scopul de a le dona celor cu situații materiale mai precare.

Donațiile s-au distribuit către Centrul de educatie incluzivă „Albatros”, unde 200 de elevi au primit pachete cu fructe, către Centrul de plasament „Antonio”, Centrul de primire a copilului în regim de urgență, Centrul „Mama și copilul”, dar și Așezământul de la Valea Plopului.

„Apreciem generozitatea părinților elevilor din școala noastră, care ne-au fost alături nu numai la colectarea, ci și la distribuirea fructelor și legumelor. Cu toții au apreciat inițiativa cadrelor didactice de a organiza o astfel de acțiune, menită să dezvolte copiilor compasiunea, empatia și altruismul, formând astfel caractere frumoase”, a declarat pentru EVZ profesorul Beatris Roșcan, directorul instituției de învățământ.

„Copiii s-au declarat mulțumiți de această acțiune realizată sub denumirea „Facem fapte bune cu fructe și legume”, știind că au adus puțină bucurie în inimile celor necăjiți, făcându-i să zâmbească zilei de mâine”, a declarat pentru EVZ profesorul Ionuț Pandele, directorul adjunct al școlii.