Ramona și Alina Gabor vor organiza, un parastas în memoria părinților lor, la care nu a participat și Monica, fostă Columbeanu. Evenimentul de pomenire va reuni doar o partea a familiei, pentru că Monica nu a putut să ajungă în țară. Și asta pentru că ea locuiește în SUA, iar pandemia de coronavirus a făcut imposibil zborul peste Ocean, conform antenastars.ro.

Mama surorilor Columbeanu a decedat în urmă cu șapte ani, iar tatăl lor și-a pierdut viața în luna iunie a acestui an, din cauza mai multor probleme de sănătate.

În 2012, Emil Gabor avea o dispută cu fostul ginere, Irinel Columbeanu. „Irinel este un sărac nenorocit. Nu are nimic de partea lui, a trecut totul în averea tatălui ca să nu-i dea nimic fetei mele cu care a trăit cinci ani de zile. Este un om rău, mai rău decât orice om de rând”, acuza tatăl Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu îi răspundea: „Săracul nenorocit care sunt eu le-a trimis bani fetelor dumitale ca să-ți cumpere un apartament. Dacă ele au luat unul mult mai modest decât ar fi putut, este treaba lor. Oricât ar fi de răpciugos apartamentul, tot din banii mei a fost luat.”

Și mama Monicăi, Veronica, a avut o dispută cu Irinel Columbeanu în perioada divrțului”. „Sunt şocată că domnul Columbeanu mă foloseşte pe mine şi pe nepoţica mea pentru a o pedepsi pe Monica pentru curajul ei de a pune capăt unei căsătorii care în ultimii doi ani i-a cauzat numai neplăceri. Acele declaraţii sunt nereale şi mi-au fost luate sub presiune, cînd eram singură cu Irina la Izvorani, în perioada în care Monica se afla în America”, afirma femeia, care mai spunea.

„A avut un comportament urât cu mine, mă trata cu dispreţ, în multe rânduri ameninţându-mă că mă va da afară din casă şi împreună cu Irina şi Monica vom ajunge pe stradă. Nu aveam voie să mă adresez decât cu Domnul Columbeanu. În legătură cu declaraţiile filmate şi făcute publice de dl. Columbeanu precizez că au fost luate sub o presiune mare, exercitată câteva zile în mod continuu asupra mea”