Fiul lui Gică Hagi, considerat viitorul „decar” al naționalei României, nu joacă titular nici la gruparea belgiană, așa cum s-a întâmplat și-n perioada Fiorentina. În ultimele cinci meciuri, Ianis a bifat doar 28 de minute, mult prea puțin pentru un fotbalist tânăr și de perspectivă, ca el.

Chiar și fără Ianis Hagi pe teren, Genk are rezultate foarte proaste – o singură victorie și o remiză, plus trei înfrângeri.

Antrenorul Felice Mazzu se răzbună pe român fiindcă transferul său a fost făcut de conducerea clubului, fără ca el să fie consultat. Mai mult, antrenorului i s-a sugerat la începutul sezonului că ar fi bine ca Ianis să joace titular. Deranjat de faptul că i se impune acest lucru, Mazzu l-a marginalizat tot mai mult pe Hagi jr., iar de cinci partide nici nu-l mai bagă în seamă. La ultimul meci în care Ianis Hagi a fost titular, cu Standard Liege, Mazzu a avut o reacție inexplicabilă la conferința de presă: „Dacă jucam fără el, aș fi fost împușcat”.

Cu toate că a nu a avut parte de șanse, Ianis Hagi tot a marcat trei goluri pentru Genk. În iarnă, este foarte probabil ca șefii clubului să-l demită pe Felice Mazzu, mai ales că echipa a ajuns pe locul 8 în campionat.