Evenimentul Zilei > Monden > De ce își stropește sprâncenele cu apă Ilinca Vandici
De ce își stropește sprâncenele cu apă Ilinca Vandici

De ce își stropește sprâncenele cu apă Ilinca Vandici

Iată cu ce probleme se confruntă Ilinca Vandici. Cunoscuta prezentatoare este nevoită să își udă sprâncenele cu apă în fiecare zi. De ce face acest lucru?

Ilinca Vandici este o prezentatoare de televiziuni și mereu se strădui să obțină un look ideal. Își gândește foarte bine fiecare apariție și mereu se poate lăuda cu o îmbrăcăminte bine aleasă, o încălțăminte perfect și accesorii luxoase. Fiind prezentatoare la ”Bravo, ai stil!” nu vrea să riște să se îmbrace post.

La vârsta de 34 de ani reușește să arate extraordinar și în același timp să aibă grijă de băiețelul ei și de carieră. Are un program complicat și încearcă să își îndeplinească toate misiunile de a fi mama, soție, vedetă de televiziune și influencer.

Cu ce probleme se confruntă Ilinca Vandici?

Recent, vedeta a apelat la un medici estetician pentru a corecta ceva în înfățișarea ei. Cu toate că, toți fanii o consideră și așa perfectă, moderatoarea crede că mai are loc pentru a deveni perfectă. Câteva zile în urmă și-a făcut implant de sprâncene. Nu este o intervenție complicată, după spusele artistei, pentru că operație nu durează foarte mult, nu a simțit nici o durere și perioada de recuperare este destul de scurtă.

Nu este o intervenție complicată, dar medicul i-a oferit câteva recomandați pe care trebuie să le facă pentru a obține niște sprâncene frumoase, exact așa cum și-a dorit.

Citește integral articolul Nicoletei Stog în Rețete și vedete.