Evenimentul ZileiSocialDar din dar se face Rai! Apelul unei activiste către populație

Dar din dar se face Rai! Apelul unei activiste către populație

Dar din dar se face Rai! Apelul unei activiste către populație
 Justina Georgiana Motaș din Bârlad este o activistă are nevoie de oameni pentru a aduce zâmbetul pe fețele unor bătrâni care tânjesc în fiecare zi după o îmbrățișare.

Justina Georgiana Motaș din Bârlad este o activistă are nevoie de oameni pentru a aduce zâmbetul pe fețele unor bătrâni care tânjesc în fiecare zi după o îmbrățișare.

Justina Georgiana Motaș vrea să strângă 27 de aparate radio pentru a alunga liniștea asurzitoare din saloanele unul azil de bătrâni din Bârlad.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Bună seara, dragilor,

Cine are un bătrân, să-l prețuiască, cine nu, să-și cumpere.

O expresie extrem de dragă mie, învățată în copilărie de la bunica mea și înțeleasă pe calea cea grea, după ce am pierdut-o.

Nu intru în detalii sensibile pentru că scopul acestei postări este unul care trebuie să aducă bucurie.

Cât de mult iubiți muzica? Ce efect are asupra voastră?

În luna Decembrie, am avut deosebita onoare să vizitez căminul de bătrâni de la Tutova, Vaslui. A fost prima mea experiența într-un loc plin de bunici și bunicuțe care tânjesc după o clipă de atenție și o îmbrățișare caldă. Nu pot exprima în cuvinte ceea ce am simțit, fiindcă ar fi prea “trificil” de explicat. O tornadă de emoții.

Care este scopul mesajului

Că să trec mai repede la scopul postării, vă spun că la Tutova sunt 27 de camere unde sunt găzduiți bunicuții. Camere unde domnește liniștea. Cum ne simțim când nu auzim ora exactă, nu știm în ce zi suntem, nu auzim o melodie sau orice alta știre care poate fi importantă?! Eu m-aș simți izolată și anxietatea mea ar suferi cel mai probabil de anxietate.

Pentru cele 27 de camere, îmi doresc din tot sufletul să putem asigura câte un aparat de radio/cameră. Un radio micuț care să umple liniștea din camere cu muzică, la un volum moderat, bineînțeles.

Reușim să punem umăr la umăr și să aducem un zâmbet bunicilor?

Dacă empatizați cu acest obiectiv și credeți la fel ca si mine, că un aparat de radio poate aduce bucurie, va rog să îmi scrieți și eventual să ne unim forțele ca să îmbrățișăm provocarea.

Mulțumesc din suflet pentru ca ați citit, știu cât de prețios este TIMPUL

Răspândiți magia și distribuiți

Rămân recunoscătoare cu toată inima ”

 

 


Accesează: