Evenimentul Zilei > Actualitate > Daniela Gyorfi a închis gura fanilor răutăcioși care au acuzat-o că s-a mutilat: „Mi se pare importantă persoana mea. Eu știu ce înseamnă să fii mutilat”
Daniela Gyorfi a închis gura fanilor răutăcioși care au acuzat-o că s-a mutilat:  „Mi se pare importantă persoana mea. Eu știu ce înseamnă să fii mutilat”

Daniela Gyorfi a închis gura fanilor răutăcioși care au acuzat-o că s-a mutilat: „Mi se pare importantă persoana mea. Eu știu ce înseamnă să fii mutilat”

Cântăreața a răspuns criticilor răutăcioase legate de aspectul ei fizic și a dezvăluit ce operații estetice a făcut. De asemenea, cântăreața a mai spus că fiica ei, Maria, în vârstă de 8 ani, îi spune mereu că este frumoasă când citește câte un comentariu răutăcios.

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre operațiile estetice pe care le are și despre reacția fiicei sale Maria, în vârstă de 8 ani, după ce citește mesajele mai puțin plăcute adresate mamei sale.

„Cei care sunt mai răutăcioși și care nu au o cultură despre ce înseamnă să fii mutiliat, nu știu adevăratul sens al cuvântului. Mi se pare importantă persoana mea. Și Maria mai citește mesajele și îmi spune să nu mai supăr că sunt frumoasă.  Eu știu ce înseamnă să fii mutilat. Am la sâni trei operații, știu câte am. Nu doar despre mine se scriu foarte multe răutăți, dar dau și eu replică.", a declarat Daniela Gyorfi, informează spynews.ro

Cântăreața Daniela Gyorfi a atras atenția fanilor în martie, când a publicat o poză pe Instagram în care arăta nenatural. Aceștia i-au reproșat că a exagerat cu operațiile estetice, că arată ca și cum ar fi beată sau că ar trebui să reducă consumul de cocaină.  

Sursa foto:libertatea.ro