Evenimentul Zilei > Monden > Daniela Crudu s-a răzbunat pe fani, după ce a fost bătută de iubitul croat. Reacția vedetei
Daniela Crudu s-a răzbunat pe fani, după ce a fost bătută de iubitul croat. Reacția vedetei

Daniela Crudu s-a răzbunat pe fani, după ce a fost bătută de iubitul croat. Reacția vedetei

Daniela Crudu a postat prima fotografie pe Instagram, la o săptămână distanță de când a fost bătută de iubitul ei, croatul Sego Dubravko.

Vedeta TV a primit mai multe comentarii răutăcioase pe Instagram, la noua fotografie pe care a postat-o astăzi.

„Urâtă te-ai făcut”, i-a scris unul dintre internauți. Comentariul a scos-o din minți pe Cruduța și i-a replicat: „Marș! Jignirile nu le agreez! Marș!”.

 

View this post on Instagram

 

@wicked.33 Always different //\\ never boring #fresh #special #bemoreyou #originalcharacter #sweetgirl #wicked #deep #soul 🖤‼️➡️ @wicked.33 #makeup ➡️ @ana_crudu_mua order➡️ www.wickedstore.ro #romanianbrand

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Daniela Crudu a fost bătută săptămâna trecută, de iubitul croat, Sego Dubravko. Vedeta a ajuns de urgență la spital în miez de noapte. După ce a refuzat internarea, fosta asistentă TV s-a întors la Urgențe după ce s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, dar și cu mai multe vânătăi, în urma loviturilor suferite. Deși incidentul a fost unul foarte grav, Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva lui Sego Dubravko.