Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Zamfir despre moţiunea de cenzură. Replică dură pentru Orban. „Nu are niciun sorți de izbândă”
Daniel Zamfir despre moţiunea de cenzură. Replică dură pentru Orban. „Nu are niciun sorți de izbândă”

Daniel Zamfir despre moţiunea de cenzură. Replică dură pentru Orban. „Nu are niciun sorți de izbândă”

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a afirmat, luni, că nu a fost contactat de Ludovic Orban în legătură cu moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă.

De asemenea, Zamfie a mai spus că nu va părăsi partidul din care face parte, deoarece acesta este partidul care îi apără pe oameni de abuzuri

Ludovic Orban i-a sunat pe toți colegii parlamentari ALDE. Pe mine nu a îndrăznit să mă sune! A transmis, printr-un coleg, că mă va căuta pentru că știe faptul că nu are niciun sorți de izbândă. Eu sunt un om drept, mi-am ales singur drumul, drumul meu este în ALDE, ca să fie foarte clar. ALDE pentru mine este partidul care pune, înainte de orice, apărarea drepturilor și libertățile fundamentale ale oamenilor, iar ALDE este astăzi singurul partid care s-a așezat pe acest drum în a-i apăra pe oameni de abuzuri. Ludovic Orban nu prezintă încredere. Din acest motiv, colegii mei l-au refuzat',' a afirmat Daniel Zamfir.

Totodată, Zamfir a mai spus că nimeni nu are încredere în Orban, iar moţiunea de cenzură nu va trece.

„Din ALDE… nu mai are nimeni încredere în Ludovic Orban. Nici măcar din PNL. Orban are zilele numărate la conducerea PNL. Moțiunea nu va trece, iar dânsul va deconta acest eșec. După cum se preconizează, avem deja un scandal public între Rareș Bogdan și Ludovic Orban. Rareș Bogdan este în pole-position pentru a prelua conducerea PNL. Prin urmare, peste foarte puțin timp, Ludovic Orban va fi istorie. M-au contactat și alți colegi din PNL, dar nu le dau numele pentru a nu le creea probleme”, a concluzionat Daniel Zamfir.