Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă vrea noi schimbări în Guvern! Ce capete vor cădea
Dăncilă vrea noi schimbări în Guvern! Ce capete vor cădea

Dăncilă vrea noi schimbări în Guvern! Ce capete vor cădea

Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe schimbări în Guvern, iar în urma CExN-ului de vineri a precizat că nu se va opri aici. Liderul PSD a a vorbit și despre alte posibile remanieri.

„S-ar putea să mai fac și alte modificări acolo unde lucrurile nu vor merge bine. Desigur că va trebui să remaniez și să aduc alte persoane care vor face performanță. Nu am un orizont de timp pentru că dacă sunt miniștri care nu își țin promisiunile făcute sau nu își respectă programul de guvernare atunci este normal să iau decizii imediate și să nu aștept mai mult timp pentru că așa am stabilit public”, a precizat Viorica Dăncilă, potrivit Antena3.

Deciziile luate astăzi arată că Ana Birchall va fi remaniată de la Ministerul Justiţiei, portofoliul său urmând să fie preluat de preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România (UNJR), Dana Gârbovan.

Mai mult, Mihai Fifor este nominalizat pentru a prelua portofoliul Internelor, după ce a deţinut interimar această funcţie.

Nu în cele din urmă, deputatul PSD Iulian Iancu este propus pentru funcţia de vicepremier pentru pentru probleme economice