Evenimentul Zilei > Politica > DĂNCILĂ: „O condiţie a unei OUG de AMNISTIE și GRAŢIERE este să fie ASUMATĂ de ministrul Justiției”
DĂNCILĂ: „O condiţie a unei OUG de AMNISTIE și GRAŢIERE este să fie ASUMATĂ de ministrul Justiției”

DĂNCILĂ: „O condiţie a unei OUG de AMNISTIE și GRAŢIERE este să fie ASUMATĂ de ministrul Justiției”

Viorica Dăncilă a declarat că o condiție a unei OUG privind amnistia și grațierea este ca aceasta să fie asumată de ministrul Justiției. Dăncilă a mai spus că până la 1 ianuarie vrea să aibă miniştrii la Dezvoltare și Transporturi.

Premierul vrea să aibă o discuţie cu Klaus Iohannis pe mai multe teme de interes major, printre care și remanierea miniştrilor.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat joi, în cadrul unei întâlniri informale cu presa, că va accepta o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea doar în funcţie de prevederile acesteia şi în măsura în care actul normativ este asumat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Ea a menţionat că nu a văzut până în prezent un astfel de proiect.

Pe 19 decembrie, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, la sediul CSM, că românii au "mult mai multe de rezolvat" şi nu stă totul în amnistie şi graţiere.

„România şi românii au mult mai multe de rezolvat. Viaţa asta socială, economică, politică, de care vreţi dumneavoastră, are multe dimensiuni, nu stă totul în amnistie şi graţiere, ca ori de câte ori ne vedem să vorbesc de amnistie şi graţiere. Sunt multe alte subiecte”, a spus Toader, întrebat de jurnalişti despre ordonanţele de urgenţă pe tema amnistiei şi graţierii, potrivit Agerpres.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: