Evenimentul Zilei > Monden > Dana Chera revine în televiziune! Cu ce post TV a semnat? Nu se aștepta nimeni
Dana Chera revine în televiziune! Cu ce post TV a semnat? Nu se aștepta nimeni

Dana Chera revine în televiziune! Cu ce post TV a semnat? Nu se aștepta nimeni

Dana Chera a primit propunerea vieții ei! Marius Huc, director de programe, i-a propus să se reîntoarcă în televiziune. Etno TV o vrea înapoi. Vedeta nu a știut cum să reacționeze.

Dana Chera a decis să se reîntoarcă la Etno TV, acolo unde Marius Huc este director de programe. Acesta i-a făcut o propunere de nerefuzat și a încheiat cu: ”Stai jos, că vreau să-ţi spun ceva”. Vedeta a declarat că nu a știut cum să reacționeze ”Am tăcut, nu am zis nimic.”

Prezentatoarea va bucura iar publicul cu noua emisiune de la Etno TV, post de televiziune cunoscut până acum că fiind nișat, pe muzica populară. Producătorii au decis că este momentul să se reinventeze și au făcut un nou format informativ. În acest sens, jurnalista Dana Chera își face loc în grila Etno TV, cu ajutorul lui Marius Huc.

Se întoarce pe micile ecrane

„Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este ”alergat” de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie informat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor. Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă.” a spus Dana Chera.

”Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă.” mai spune jurnalista.

Huc i-a propus să modereze două emisiuni de la Etno Tv. Prima emisiune va fi transmisă de două ori pe săptămână, în prime-time, între orele 20:00 și 22:00. Aceasta va chema o serie de invitați cu care va dezbate teme politice și sociale. Al doilea spectacol va fi transmis în weekend și se va axa pe starea de bine a oamenilor, dar și pe sfaturi legate de problemele emoționale, dcnews.ro