Evenimentul Zilei > Monden > Amănunte din viața de jurnalist. Dezvăluirile Danei Chera
Amănunte din viața de jurnalist. Dezvăluirile Danei Chera

Amănunte din viața de jurnalist. Dezvăluirile Danei Chera

Jurnalista Dana Chera (fostă Grecu) și-a anunțat joi despărțirea definitivă Antena 3. Cunoscuta prezentatoare a anunțat că nu se va întoarce după concediul de maternitate la acest post de televiziune.

Dana Chera a dezvăluit cum au marcat-o luptele duse în perioada în care a lucrat la Antena 3 cu factorii externi și interni.

„Perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Așa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect.

Perioada aceasta – și recomand oricărui jurnalist să își ia o perioadă de respiro – m-a ajutat mult să văd ce înseamnă echilibrul, care sunt așteptările oamenilor și ce anume văd ei la tine. Am văzut și eu, din afară, multă patimă, mulți ziariști foarte încrâncenați, indiferent de opinii sau tabere. Așa se vede de afară. Observând din exterior, am realizat că este nevoie de foarte mult echilibru în viață. Orice lucru care te dezechilibrează trebui lăsat la o parte.

Pe mine Antena3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e detinatorul adevarului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urat despre nimeni dar simt sa fac altceva.

După o anumită vârstă și după o perioadă de pauză, te detașezi de părticica ta și poți vedea tabloul. Iar tabloul care se vede acum este unul cu foarte multe patimi, cum spuneam, din toate părțile. Mi-am dat seama că nu mai pot face asta”, a declarat Dana Chera pentru Paginademedia.