Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu: Verdict pentru „fătălăii” care merg la mall şi despre cine este Dumnezeu
Dana Budeanu: Verdict pentru „fătălăii” care merg la mall şi despre cine este Dumnezeu

Dana Budeanu: Verdict pentru „fătălăii” care merg la mall şi despre cine este Dumnezeu

Dana Budeanu revine cu un nou episod fulminant din seria Verdict. De data aceasta a luat în „colimator” pe fătălăii ce cară poşeţica ei în mall şi despre bărbatul adevărat.

Pentru început Dana Budeanu îi anunţă pe cei care urmăresc Verdict că este „de la nebuni” şi face un apel „aşa… pentru siguranţa naţională a acestui sat”: „Bă, dacă tot staţi şi vă uitaţi la Verdict, bă, ăştia o să fure toată ţara, bă… ăştia o să plece cu ţara de sub noi, o să ne trezim fără canapea sub fund uitându-ne la Verdict şi ăştia pleacă cu tot cu munţi, cu tot ce-au mai luat în cinci zile de când guvernează…pe bune. Atenţie, uitaţi-vă şi la Verdict dar mai uitaţi-vă ce mai fac ăştia pe aici, nu?”, este apelul ironic al celebrei stiliste. Video cu Verdict, puteţi urmări AICI.

Rubrica-şoc a Danei Budeanu începe cu un salut ironic adresat cuplurilor care-şi pun poze pe social media împreună

„Bună ziua cuplurilor de mafioţi şi ameţite care au poză la comun pe contul de socializare. Nu are cum vreodată decât să fie ideea ei. E pă siguranţă. Să vadă lumea că eşti combinat…noi suntem una şi aceeaşi persoană. Bă, ca femeie e ok, bă da’ ca băiat eşti pilaf, pilaf…. efectiv eşti lesă. Bă, sunt aceiaşi mafioţi care merg cu ameţitele la mall…să-i ţină geanta, poşeţica, să-i zică ce vrea să-şi cumpere…Băi, ce căutaţi la mall? Ce sunteţi voi, măi, cuierul lu’ aia? Ameţitele să meargă la mall cu găştile lor, tu n-ai ce să cauţi cu ea. Eşti fătălău? (…) Ce bărbat stă cu o femeie să-şi ia ruj? Vreau să ştiu şi eu! Ăia care ling culoarul la ginecolog…ce căutaţi mă la ginecolog? Vă controlează şi pe voi? Mergi odată, dar nu mergi la toate controalele după ea, să se ducă femeia singură, că ea e însărcinată. Ea naşte, ea alăptează….vrei să alăptezi tu? La muncă, mă! (…) Vă ţin alea peste tot, vă vopsesc pe la perciuni..ce bărbaţi sunteţi voi, mă?”, îi întreabă Dana Budeanu pe fătălăi.

Stilul eşti tu

Aici, Dana Budeanu vorbeşte despre „Dumnezeul” modei masculine: Tom Ford (foto mai jos)

„Toţi băieţeii, pensaţii, toţi marţafoii, toţi mafioţii, toţi efeminaţii, bărbaţii fără barbă…să dea repede şi să caute acest nume. El este Dumnezeul a ceea ce voi ar trebui să fiţi din punct de vedere stilistic şi nu numai, citiţi-l ca pe Biblie ca să învăţaţi ce înseamnă să fii bărbat din punct de vedere vestimentar, sfătuieşte Dana Budeanu la rubrica Stilul eşti tu!

„Acest geniu absolut, Tom Ford, este cel care a desăvârşit la propriu moda masculină în prezent. De ce? Pentru că este singurul, după părerea mea, care a reuşit să aducă perfecţiunea a ceea ce însemna moda masculină în perioada interbelică în prezent…. este omul care vă recomandă să aveţi în garderobă o serie de cămăşi albe impecabile şi măcar una de poplin (țesătură fină de lână, bumbac sau mătase), este omul care poartă întăritoare la gulere, pentru că gurele trebuie să fie ţiplă, este omul care explică că la toate evenimentele gen, nuntă, gală, botez care încep după ora 18:30 impun ţinuta de seară „tuxedo”, mai explică stilista.

„Este omul care v-a spus că este frumos să vi se vadă manşeta şi câţi cm… că e frumos să purtaţi butoni, că este oribil să combinaţi orice sacou cu o pereche de blugi. Acest geniu vă explică că nu trebuie să vă daţi sacoul jos pentru a dansa toată seara, că accesoriile unui bărbat sunt paharul, tigara sau trabucul şi sunt suficiente, nu trebuie să deveniţi nişte pomi de Crăciun, costumul este simplu, iar ceasul e obligatoriu dar nu cel cât o cărămidă…..” acestea au fost sfaturile Danei Budeanu pentru Verdictul de astăzi.

Imagini pentru Tom Ford photos
Imagini pentru Tom Ford photos
Imagini pentru Tom Ford photos