Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu, verdict mai dur ca niciodată. „ Sunteţi nişte gunoaie şi atât” 
Dana Budeanu, verdict mai dur ca niciodată. „ Sunteţi nişte gunoaie şi atât” 

Dana Budeanu, verdict mai dur ca niciodată. „ Sunteţi nişte gunoaie şi atât” 

Dana Budeanu vorbeşte, de data aceasta, despre un subiect sensibil, şi anume: respectul şi consideraţia, în noul episod din Verdict care apare în fiecare luni pe YouTube.

Dana Budeanu: „Este un subiect care are mare legătură cu faptul că există o rubrică despre ameţite şi mafioţi, şi că există această pătură, şi subiectul pe care-l voi atinge este unul dintre aceste cauze, şi anume respectul şi consideraţia pe care această naţie de sclavi infecţi o au faţă de poliţie, armată şi faţă de pompieri. Majoritatea femeilor şi bărbaţilor din această ţară nu au niciun fel de respect, apreciere, înţelegere faţă de aceste categorii de oameni care, la propriu, de dimineaţa până seara fac posibilă existenţa în civiliatie”.

Şi continuă:Îmi este la propriu scârbă să vorbesc despre felul în care poliţia, armata, pompierii şi militarii sunt batjocoriţi, trataţi verbal şi nu numai, de toate gunoaiele acestei ţări, pentru că nu poţi fi decât gunoi ca om să nu ai respect faţă de aceste categorii. Tu nu ai cum mă, să faci parte din nimic mă, din niciun fel dă ţară, dă naţie, dacă tu ca om îţi baţi joc de sub orice formă de cei care au grijă la propriu ca tu să poţi trăi într-un echilibru, gunoiule.

Sunt nişte larve

Toţi mafioţii şi jegurile care agresează poliţişti, îşi bat joc de pompieri, toţi cei din presă care fac asta, cei care au generat mişcări de presă sau de stradă împotriva acestor categorii sunt nişte larve, spune Dana Budeanu în episodul 14 – Verdict.

„Nu vă e, mă, ruşine să mergeţi pe stradă şi să vă uitaţi în ochii altora când voi nu aveţi minim respect şi consideraţie faţă de cei care reprezintă la propriu naţia din care facem parte cu toţii? Oamenii ăştia sunt de dimineaţa până noaptea pe străzi, în frig, în condiţii în care băăăă, voi nu ieşiţi până la colţ să vă luaţi o cola pentru că sunteţi nişte plăpânzi, mă!

Armata obligatorie

De aia urlu să fie introdusă armata obligatorie, ca să înţelegeţi ce înseamnă şi ce fac aceşti oameni de dimineaţa până seara, faţa de care aveţi atitudine precum: scuipat, înjurat, persiflat, batjocorit….Nu cunosc legislaţia, probabil e prea blândă, pentru că, cu siguranţă dacă aduci orice fel de injurii oriunde pe glob eşti arestat pe loc.

Sunteţi nişte gunoaie şi atât

Nu există aşa ceva…la noi se împing, aruncă, sunt agresivi, strigă să-i omorâm pe jandarmi, să moară poliţia….mă sceleraţilor, o naţie se adună în jurul acestor categorii de oameni şi-i sprijină. Oriunde mai există câte unul care greşeşte, o uscătură nu defineşte o pădure întreagă….s-a ajuns în România să se ceară desfiinţarea poliţiei pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat la Caracal, păi voi sunteţi sceleraţi? Să se pună la îndoială ceea ce face de 20 de ani SMURD….voi realizaţi că nu mai aveţi nicio valoare? Sunteţi nişte gunoaie şi atât…”, a comentat Dana Budeanu pe social media.

Continuarea o puteţi viziona de la minutul 41:18 pe YouTube