Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu, Verdict: Gigi Becali este „singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”
Dana Budeanu, Verdict: Gigi Becali este „singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”

Dana Budeanu, Verdict: Gigi Becali este „singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”

Dana Budeanu nu l-a uitat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB. Pentru el are numai cuvinte de laudă în ceea ce priveşte vestimentaţia.

În opinia celebrei stiliste, „singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot” este Gigi Becali.

Dana Budeanu: „Bă, dacă nici Gigi n-are costume, bă, nu mai are nimeni. Omul știe cu care costum trebuie să se afişeze și pe care să-l deschidă sau nu. E singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot. Sunt cele la două rânduri fătălăilor, dacă nu ştiţi ce sunt alea şi care se poartă cel mai greu.  Nu contează nimic, mimica lui Gigi, gesturile lui, e mişto, e vulcanic, natural, asumat, cum trebuie să fie orice bărbat. Felul în care Gigi Becali poartă hainele și felul în care își poartă garderoba e de neegalat în România. Manşetele, butoni, băăăi, butonii sunt de şmecheri, mă, nu-i poartă doar cei în vârstă”, este verdictul dat de Dana Budeanu in ceea ce-l priveşte.

Şi continuă cu Vladimir Drăghia. „Pentru că sunt de ăia frumoşi care merg la sală, se pensează…. 100% le place şi epilatul, vopsitul….le place la salon. Revenind la Drăghia spune că este un tip mişto care nu are un stil conturat încă „bănănăie ca şi ceilalţi doi din lista sa pentru astăzi.

Următoarea „victimă” a Danei Budeanu este Victor Slav

„Pe el nu-l plac băieţii, au zis că el este, gen, manechin din ăla, ştiţi! Şi eu am zis la fel, că e manechin d-ăla şi au sărit fetele şi au zis că…mă rog a fost un conflict…Mie nu-mi plac bărbaţii care exagerează, în sensul că nu este posibil să vă postaţi imagini de la sală atâta timp cât nu sunteţi antrenori, deci nu ne mai arătaţi cum faceţi voi tricepsul, bicepsul şi oblicul pentru că este feminin atâta timp cât jobul tău nu este ăsta. Este o abordare feminină să te fotografiezi în toate poziţiile, cu fundul înapoi…ce muschi am….”.

Un alt bărbat analizat de Dana Budeanu a fost Bogdan Vlădău

Cu siguranţă, spune stilista, este cel mai efeminat dintre cei trei. Este un băiat care se vopseşte, blond, roşcat…care se pensează… Pentru că este un bărbat frumos, nu trebuie să aibă apucături din astea de fete (…), concluzionează Dana Budeanu în noul episod de pe YouTube: Verdict.