Dan Voiculescu, citate din Biblie după ce a aflat că stă 10 ani la Rahova: Libertatea de mișcare reprezintă mare lucru

Dan Voiculescu, citate din Biblie după ce a aflat că stă 10 ani la Rahova: Libertatea de mișcare reprezintă mare lucru

Dan Voiculescu a postat, pe blogul personal, un mesaj cu privire la decizia luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de respingere a recursului în dosarul ICA.

"Cred ca este asteptat punctul meu de vedere legat de inadmisibilitatea recursului. Daca nu spun nimic, nu este bine. Daca spun ceva, indiferent ce, tot nu e bine. Asa ca repet ceea ce am mai spus pana acum. Si scrie si in Biblie de 365 de ori: « Nu va fie teama !». Libertatea de miscare reprezinta mare lucru doar pentru cei care nu cunosc ce inseamna sa traiesti demn si cu onoare," este mesajul lui Dan Voiculescu. 

Dan Voiculescu rămâne cu condamnarea de zece ani de închisoare primită în dosarul privatizării ICA, după ce instanţa supremă i-a respins, marţi, recursul în casaţie, fondatorul PC nemaiavând nicio altă cale de atac a sentinţei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat cu privire la admisibilitatea cererii depusă de avocaţii lui Dan Voiculescu. În urma analizării documentelor depuse la dosar, judecătorii instanţei supreme au decis ca recursul în casaţie, depus în 19 noiembrie 2014, să fie respins ca inadmisibil, hotărârea fiind definitivă.

Ne puteți urmări și pe Google News