Dan Puric consideră că sunt lucruri mult mai periculoase decât Coronavirus. Actorul lansează un atac puternic la adresa conducerii, dar mai ales a OMS, și susține că „virusul ideologic” este mult mai periculos decât cel „chinezesc”.

„Cum e posibil ca o organizație națională a sănătății să aibă în două săptămâni, indicații contradictorii pe care o minte primară nu le-ar accepta. De ce până acum au cunoscut foarte multe despre alți viruși”, a afirmat Dan Puric,

„S-a făcut ceva care tu să nu te mai poți apăra, imunitatea biologică e terminată. Normal că tu te sperii ca om (…) Nu vă dați seama că România e planificată?

Mult mai periculos e virusul ideologic. Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu. Problema conștiinței mele e că România moare. Noțiunea de țară, de neam, trebuie repusă.

OMS s-a făcut de râs cu pandemia”, a spus Dan Puric.

„Sunt copil de medici – în familia mea am și cercetători care au lucrat în domeniu – problema epidemiologică, virusologică, trebuie tratată cu seriozitate, responsabilitate, și nu cu exagerări de cea mai proastă calitate, precum l-au îngropat pe bietul Pimen”, spune Dan Puric, comparând funeraliile făcute de acei oameni în costume albe cu personajele sinistre de la carnavalul din Veneția , „cu scopul de a speria lumea”.

Revoltat de modul în care autoritățile gestionează problema, actorul își continuă atacul.

„Dar ei au profitat, pe dedesubt băieții continuă liniștit o politică de subminare a identității morale a poporului român – aici este problema!”, a spus Dan Puric.

„Este un atac decisiv asupra poporului român! Ușor, ușor, ni s-a luat libertatea”, a concluzionat acesta.

„Este o țară condusă de pirați! Ei taie axul moral al țării! Este o strategie veche de când lumea. Octavian Goga spunea că o țară se păzește cu corpuri de armată sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi”, a conchis actorul în intervenția sa în direct la la Antena3.