Evenimentul Zilei > Sport > Dan Petrescu, nemulțumit după tragerea la sorți din LE. „Să mor dacă nu i-aș trimite pe ăia și la noi”
Dan Petrescu, nemulțumit după tragerea la sorți din LE. „Să mor dacă nu i-aș trimite pe ăia și la noi”

Dan Petrescu, nemulțumit după tragerea la sorți din LE. „Să mor dacă nu i-aș trimite pe ăia și la noi”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, este nemulțumit după aflarea adversarilor din grupele Ligii Europa.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, este nemulțumit după aflarea adversarilor din grupele Ligii Europa. Ardelenii vor juca împotriva scoțienilor de la Celtic, a francezilor de la Rennes și a italienilor de la Lazio. „Bursucul” a făcut o comparație cu FCSB, echipă care a avut adversari abordabili în acest sezon al LE.

„Eram în mașină la ora tragerii la sorți și mi s-au spus la telefon primele 3 echipe din fiecare grupă și singura grupă pe care n-o doream era cea în care suntem. Așa ghinion n-am avut în viața mea! Au fost 5 trageri la sorți, la toate am căzut cel mai rău posibil!

Oamenii care s-au dus tragere… e ultima oară cand o fac, daca voi fi tot eu la CFR. Nu e vina lor, că nu trag ei, dar eu cred în destin și superstiție.

Dacă îmi spune FCSB pe cine trimite la tragerile la sorți, să mor eu daca nu i-aș trimite pe ăia și la noi! Au avut 4 meciuri: în Armenia, în Moldova, cu Mlada și cu Guimaraes. Doamne ferește! Și noi pe cine avem?”, a afirmat Petrescu.