Evenimentul Zilei > Sport > Eșec uriaș pentru Dan Petrescu. A fost dat afară după 8 etape
Eșec uriaș pentru Dan Petrescu. A fost dat afară după 8 etape

Eșec uriaș pentru Dan Petrescu. A fost dat afară după 8 etape

Astrele nu s-au aliniat grozav pentru antrenorul Dan Petrescu în Turcia. Rezultatele slabe obținute cu Kayserispor au dus la concedierea sa. „Bursucul” avea un contract fabulos cu turcii.

Dan Petrescu a pierdut o avere! Titratul antrenor Dan Petrescu (53 de ani) a fost demis de la Kayserispor. Acesta preluase formația turcă la începutul lunii ianuarie, potrivit surselor GSP. Rezultatele mediocre din campionat par să fi desemnat verdictul „Bursucului”, a cărui experiență în Turcia se vede încheiată mai repede decât și-ar fi dorit.

 „Mulțumim, Dan Petrescu! Din motivele familiale ale directorului nostru tehnic, Dan Petrescu, ne despărțim printr-o înțelegere reciprocă. Dorim să îi mulțumim lui și echipei sale și să îi urăm succes în experiențele sale viitoare”.

Înfrângerea cu Sivas a fost cireașa de pe tort pentru Dan Petrescu

Eșecul din meciul Sivas (0-2)  i-a fost fatal românului în fața șefilor lui Kayseri. Ofițerul de presă al lui Kayseri a fost primul care a lansat un atac pe Twitter: „Suntem o echipă fricoasă! N-am văzut nicio idee de joc, nu am rezolvat problema ocaziilor de gol și a construcției atacurilor periculoase, pe care o avem de anul trecut”.

Bilanțul lui Dan Petrescu la Kayserispor include, în cele 8 meciuri, 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. Golaverajul echipei turce este de 6-9, iar palmaresul său totalizează 13 puncte.

Semn premonitoriu: fanii îi ceruseră demisia: „Scăpați de Petrescu!”

Și fanii sunt nemulțumiți de prestațiile de la venirea românului. „Pleacă, Dan Petrescu! Super Lig nu e Liga 1”, „Cu el, Kayserispor se prăbușește mai rapid decât în ultimele săptămâni” și „Du-te! Conducerea nu colaborează cu acest antrenor, nu înțelege nimeni ce jucăm. Scăpaţi de el!” sunt câteva dintre mesajele acide postate zilele trecute pe rețelele de socializare.

Kaiseri îi oferea condiții de vis: 850.000 de euro pe sezon

La începutul anului, Dan Petrescu anunța că și-a găsit un nou angajament, după despărțirea de CFR Cluj.  Kayserispor este formația la care joacă românii Silviu Lung Jr., Denis Alibec și Crisi Săpunaru.

Potrivit Digi Sport, în sezonul 2021/2022, Petrescu urma să aibă un salariu fabulos, de 850.000 de euro. ”Bursucului” i se oferise un salariu de 500.000 de euro până la vară, iar dacă va reuși să salveze echipa de la retrogradare, contractul său era prelungit în condiții și mai avantajoase.