Evenimentul Zilei > Sport > Fanii lui Kayserispor îi cer demisia lui Petrescu, după înfrângerea de la Sivaspor
Fanii lui Kayserispor îi cer demisia lui Petrescu, după înfrângerea de la Sivaspor

Fanii lui Kayserispor îi cer demisia lui Petrescu, după înfrângerea de la Sivaspor

Formaţia lui Dan Petrescu continuă pasa neagră din prima ligă a Turciei. Kayserispor s-a înclinat în deplasarea de astăzi, de la Sivaspor, cu scorul de 0 - 2 şi se afundă tot mai tare în subsolul clasamentului.

Fanii lui Kayserispor îi cer demisia lui Petrescu.

După ce a strâns doar trei puncte în cele patru meciuri în care s-a aflat la timona grupării galben – roşii, Dan Petrescu, fostul tehnician al campioanei României, CFR Cluj, a intrat în colimatorul suporterilor turci.

Fanii lui Kayseri îl vor plecat pe „Bursuc”

Pătimaşii suporteri ai trupei din oraşul Kaisery nu au trecut cu uşurinţă peste eşecul favoriţilor săi din deplasarea de pe „Yeni Sivas 4 Eylul Stadium”. Așa că i-au cerut demisia antrenorului român. „Pleacă Dan Petrescu. Super Lig nu este Liga I din România”, a scris nervos unul dintre fanii lui Kayserispor, pe reţelele de socializare.

Şi alţi suporteri ai clubului fondat în 1966 au reacţionat, de asemenea, dur la adresa tehnicianului în vârstă de 53 de ani. Ei au atras atenţia că francezul Samba Camara şi ceilalţi coechipieri ai săi au tot mai mici şanse de a se salva de la retrogradarea în divizia secundă, dacă Petrescu va rămâne pe banca lui Kayserispor.

Cu Dan Petrescu la cârma formaţiei noastre, Kayseri cade mult mai rapid decât ne-am aşteptat cu toţii”. Este comentariul un alt fan al grupării clasate, în acest moment, pe poziţia a 16-a în Super Lig. La doar un punct deasupra ultimei echipe aflate pe loc retrogradabil.

Duel Petrescu – Şumudică, în runda viitoare din Super Lig. Fanii lui Kayserispor îi cer demisia lui Petrescu

În formula de start pe care „Bursucul” a aliniat-o pe teren, în disputa de la Sivas, nu s-a regăsit niciunul dintre cei trei jucători români din lotul lui Kayserispor. Doar experimentatul fundaş Cristian Săpunaru a prins un loc pe banca de rezerve. Iar portarul Silviu Lung jr. şi atacantul Denis Alibec au absentat din nou. Ei nu  sunt refăcuţi încă în urma unor accidentări suferite în trecut.

Într-un duel 100% românesc, în etapa viitoare din Super Liga Turciei, formaţia lui Dan Petrescu va primi, pe stadionul „Kadir Has”, vizita lui Rizespor. Trupă antrenată de Mariuş Şumudică.